- 25,650
- 16,887
- 113
İyi öğlenler herkese gece 25 TL kayıptan sonra kendime gelemedim ama Kültürlü dostların yorumlarını zevkle okudum.@Passion90 nerdesin be günlük kültür yüklemeye gelmedin
İyi öğlenler herkese gece 25 TL kayıptan sonra kendime gelemedim ama Kültürlü dostların yorumlarını zevkle okudum.@Passion90 nerdesin be günlük kültür yüklemeye gelmedin
Distin peynir önerisini vermiş bende peynir önerisi için konu aççaktım mağlum elde kaşar kalmadıİyi öğlenler herkese gece 25 TL kayıptan sonra kendime gelemedim ama Kültürlü dostların yorumlarını zevkle okudum.
Maalesef masayı orada yeme şartı var dostEn son masayı alıp gidebiliyor muyuz hocam
Kaşar kalmaması iyi olmuş aslındaDistin peynir önerisini vermiş bende peynir önerisi için konu aççaktım mağlum elde kaşar kalmadı
Bu devirde kaşarda lazım hocam bilirsin kaşar yemiyen adam ben insanım demesinKaşar kalmaması iyi olmuş aslında
Sende kaşar yiyecek ağız mı varDistin peynir önerisini vermiş bende peynir önerisi için konu aççaktım mağlum elde kaşar kalmadı
Sen hangi kaşar markasını seviyorsun ustaSende kaşar yiyecek ağız mı var
Eski kaşar önemli nasıl yiyilir uygulamalı anlatıyorSen hangi kaşar markasını seviyorsun usta
Eski kaşarlarla bi bağın var heralde pauahahahgaEski kaşar önemli nasıl yiyilir uygulamalı anlatıyor![]()
Olmazmı kaşarlar derneği başlanlığı yapıyorum yanlız bu yeni kaşarların tadı yok ot gibiler dernek üyelerinin en büyük veryansını bu konudaEski kaşarlarla bi bağın var heralde pauahahahga
Mahalle yanıyor diye saçımızı taramayalım mı dost puhahaYemeye ekmek yok adamlar en iyi kaşar hangisi muhabbeti yapıyor.
Tarayalım hocam bi o kaldı zatenMahalle yanıyor diye saçımızı taramayalım mı dost puhaha
Hocam kafada saçda yok amaMahalle yanıyor diye saçımızı taramayalım mı dost puhaha
hocam az önce. İşte canımız sıkıldı tv dede maç var ali aga kırmızı gördü dedim tam iy dep 2.5 üst alınır maça ev 10 kişi gol attı düşünebiliyormusun hayal gücümüz bile yatıyor derken depte 1-3 yaptı ağlamak laızmMahalle yanıyor diye saçımızı taramayalım mı dost puhaha
Maalesef dostHocam kafada saçda yok ama
Verene gitmek iyidir zahmetsiz tertemiz işSiz nankör dercesine nbi bakış
Zloty çok değerlendi hocam 10 zloty e halısaha yaptırırsın saçtanMaalesef dost
Samsun 1-4 oldu hocam veriyorda kime verdiğinin önemi daha iyi sankiVerene gitmek iyidir zahmetsiz tertemiz iş