- 18,350
- 9,740
- 113
Kim o kaç sayı bekliyoruz1/1 le başladı 4/0 devam ediyo
Kim o kaç sayı bekliyoruz1/1 le başladı 4/0 devam ediyo
Toparladı faul kaçırmasa iyiydi diğeri ilk çeyrek 7 dk oynadı sonra 2.çeyrek 3 dk kala oyuna aldı ilk yarılar biraz daha katsalar sona kalıeızKim o kaç sayı bekliyoruz
Hadi inş çek şurdan da bana bi joker ısmarla artık kaç gündür heder olduk 🤣Toparladı faul kaçırmasa iyiydi diğeri ilk çeyrek 7 dk oynadı sonra 2.çeyrek 3 dk kala oyuna aldı ilk yarılar biraz daha katsalar sona kalıeız
Joker ısmarlamak için max çekmem lazımHadi inş çek şurdan da bana bi joker ısmarla artık kaç gündür heder olduk 🤣
Ana parayı çar çur mu ettin. 2 oran bulursun nolacak zaten basacan onu da çeksen deJoker ısmarlamak için max çekmem lazımkupon 3 lü yarısını veriyor
ÇoktaanAna parayı çar çur mu ettin. 2 oran bulursun nolacak zaten basacan onu da çeksen de
Sayı işi hamallık. Top çalma oynayıp geçecen 10 tane top kaybediyo en az kaybeden4 dkda 0 verimlilik 3 faulle kenara geldi mükemmel başlamıştı
Asist rib dedim 3 dkda 3 rib aldı ilk çeyrek sonra durdu 2 daha lazımSayı işi hamallık. Top çalma oynayıp geçecen 10 tane top kaybediyo en az kaybeden
Yapar yaparAsist rib dedim 3 dkda 3 rib aldı ilk çeyrek sonra durdu 2 daha lazım
Onu en son gören sensin ozaman mügeye taşınırsa mevzu yanarızSalih en son bana wpden 19:30 gibi yazdı sonra bir daha cevap vermedi noldu bilmiyorum ama umarım kötü bişey değildir
Muhtemelen en son gören benim sonra nolfuysa bilmiyorum ama farklı zamanlarda 3-4 kere yazdım cevap yazmadıOnu en son gören sensin ozaman mügeye taşınırsa mevzu yanarız
Sabah belli olur hocam. Şu an ne yazsak boşa yazarız. Gerek yokMuhtemelen en son gören benim sonra nolfuysa bilmiyorum ama farklı zamanlarda 3-4 kere yazdım cevap yazmadı
Bu gece gelmediyse daha da zor bence çünkü o her gece gelirdi bu konuyaSabah belli olur hocam. Şu an ne yazsak boşa yazarız. Gerek yok
Öğlenden beri yok. Keyfi yoktur ya da ne bileyim bi mevzu vardır. Kötüyü düşünmeye de gerek yok hemen. Belli olur çok sürmez bu muammaBu gece gelmediyse daha da zor bence çünkü o her gece gelirdi bu konuya
Olay ne dolandırıcı mı çıktıBu gece gelmediyse daha da zor bence çünkü o her gece gelirdi bu konuya
Ne salıhmıs kardesım ya hergun foruma gırmek zorunda mı adam sabah ararım haber ederım babaları eve gelmese merak etmezler puahhaSalih en son bana wpden 19:30 gibi yazdı sonra bir daha cevap vermedi noldu bilmiyorum ama umarım kötü bişey değildir
@Losers puajajOlay ne dolandırıcı mı çıktı
Akşamdan beri gelir gelir dedim olay büyüdü herkes gelip aynı imaları yapıyor adama onuda 40k dolandırmış ege ödeşmiş olur