- 42,062
- 32,021
- 113
Kım ıma ettı dolandırdı gıttı dıye ben gormedım gerıde mı kaldıAkşamdan beri gelir gelir dedim olay büyüdü herkes gelip aynı imaları yapıyor adama onuda 40k dolandırmış ege ödeşmiş olur
Kım ıma ettı dolandırdı gıttı dıye ben gormedım gerıde mı kaldıAkşamdan beri gelir gelir dedim olay büyüdü herkes gelip aynı imaları yapıyor adama onuda 40k dolandırmış ege ödeşmiş olur
Ohoo liste kalabalıkKım ıma ettı dolandırdı gıttı dıye ben gormedım gerıde mı kaldı
Kımden ne aldıysa fazlasını vermıstırOhoo liste kalabalık
Vermemiş işte almış arazi olmuş cevapta vermiyomuş dmlerden çıkmış vs vsKımden ne aldıysa fazlasını vermıstır
Yok beaOlay ne dolandırıcı mı çıktı
La kım dıyo bunu ya yazsana ısmınıVermemiş işte almış arazi olmuş cevapta vermiyomuş dmlerden çıkmış vs vs
Eskiden fazlasını vermiştir manasında diyorVermemiş işte almış arazi olmuş cevapta vermiyomuş dmlerden çıkmış vs vs
Valla merakla çekirdek elimde bekliyorum ama bence işi vardır hergün gircek diye bişey yokEskiden fazlasını vermiştir manasında diyor
Bence deValla merakla çekirdek elimde bekliyorum ama bence işi vardır hergün gircek diye bişey yok
Senin eski nick neydiValla merakla çekirdek elimde bekliyorum ama bence işi vardır hergün gircek diye bişey yok
Yine başladık mı sıra sende mi şimdideSenin eski nick neydi
Lan harbı harbı adamın arkasınsan erhan sallamıs para alıp gıttı dıye adamın ısı vardır bssy olmustur ayıptır lanSenin eski nick neydi
Bikaç kişi daha vardı topladı gitti diyolardı galiba net hatırlamıyorum isimleriLan harbı harbı adamın arkasınsan erhan sallamıs para alıp gıttı dıye adamın ısı vardır bssy olmustur ayıptır lan
Yeni üyelerden de almiş diyolardıLan harbı harbı adamın arkasınsan erhan sallamıs para alıp gıttı dıye adamın ısı vardır bssy olmustur ayıptır lan
Allah çarpsın bilmiyorumYine başladık mı sıra sende mi şimdide
Valla alıp gitmez de yaptıysa bile varsa bizim hakkımız helal olsun zamanında az destek çıkmadı bu konudaLan harbı harbı adamın arkasınsan erhan sallamıs para alıp gıttı dıye adamın ısı vardır bssy olmustur ayıptır lan
La yok yapmaz ole bırsey o adam ortalıgı 56 yapıyorlar atam atam dıye ayrılmıyorlardı adam 1 gun foruma gırmedı sallamıslar arkasındanYeni üyelerden de almiş diyolardı
Eski hesabım yok kardeşim bb forumundaydım ora patladı buraya geldim geldiğimden beri para dağıttım aktif oldum 7-8 tane eski üye ismiyle suçlandım forumda kimlik Mecut para attıklarımda isim mevcut arz ederimAllah çarpsın bilmiyorum