- 2,358
- 2,538
- 113
Bak kesin 4 te kalcak ilk çeyrek 3 dkda 3 yaptı 4 olcak 5 olmicak diğeride gelcek böyle yatarBol şans
Bak kesin 4 te kalcak ilk çeyrek 3 dkda 3 yaptı 4 olcak 5 olmicak diğeride gelcek böyle yatarBol şans
Harbi loserSevmem iverson ben. Değiştirirsem ricky rubio ya da rajon rondo yaparım ama değiştirmeyecem
Nasıl bi dallamaya oynadın ki 4.5 açmışlarBak kesin 4 te kalcak ilk çeyrek 3 dkda 3 yaptı 4 olcak 5 olmicak diğeride gelcek böyle yatar
KimmişBuldum oyuncuyu
WellsKimmiş
Değil
Başka yok
Resmi loseBaşka yok
Geçmiş olsunResmi lose
@ahmetcansarac61Bak kesin 4 te kalcak ilk çeyrek 3 dkda 3 yaptı 4 olcak 5 olmicak diğeride gelcek böyle yatar

Yanlışlıkla bi tane asist yapamadı mı sığır herif
İlk çeyrek 3 dkda 3 rib maç sonu 4 bittiYanlışlıkla bi tane asist yapamadı mı sığır herif
Ben de hep böyle batıyodum. Joker almak mantıklı duruyo ama 3 maç olunca elbet batıyo biri işte böyleİlk çeyrek 3 dkda 3 rib maç sonu 4 bitti
Sonunca kingste reyaund asist rib 9 oda gelicek yine böyle trajik kaybedicme
Alt üst gırerım daha iyi skm bunları 30 dkda 2 rib alamadıBen de hep böyle batıyodum. Joker almak mantıklı duruyo ama 3 maç olunca elbet batıyo biri işte böyle
Uyuma gibi bı plan varmı dostAlt üst gırerım daha iyi skm bunları 30 dkda 2 rib alamadı
HayırUyuma gibi bı plan varmı dost