- 66,385
- 32,181
- 113
Şu yalanı konusuyon haSavaşın yaşı max 21 filandır
Bu makine123456789 ile aynı kuşak savaşım
Şu yalanı konusuyon haSavaşın yaşı max 21 filandır
Bu makine123456789 ile aynı kuşak savaşım
Yanlış anlamada Elimde oynatirimSadece beden yasi değil bide akil yaşıda var dost puaha
Aynen aynen sen evinde otururken ben askerde 500 kişiye iş veriyordum hey gidi günler hey pauahYanlış anlamada Elimde oynatirim
Bide saf saf okudum sonunu görünce dondum resmen puaha@Erhan2121 ikindi namazından hemen önce tüm losers halkının önünde idam edilecektir
Ne onlar yiyecekmi dost puaahNeyse ben gideyim avokadolu yumurta yapayım kendime aq yanınada lavantalı gouda dilimliyim biraz gelirim
AfiyetssNeyse ben gideyim avokadolu yumurta yapayım kendime aq yanınada lavantalı gouda dilimliyim biraz gelirim
başladı bizim askerlik yalanlari helikopterden helikoptere de atladinmi şarjör değiştirerekAynen aynen sen evinde otururken ben askerde 500 kişiye iş veriyordum hey gidi günler hey pauah
Yalan ağzımıza yuva yapmış savaşım at bakalım bi 500 gargara parasıda ağzımızı bi temizleyelimŞu yalanı konusuyon ha
Askerliği nerede yaptın savaşımbaşladı bizim askerlik yalanlari helikopterden helikoptere de atladinmi şarjör değiştirerek
Yoo o kadar da değil tutarlı atmak lazım pauahbaşladı bizim askerlik yalanlari helikopterden helikoptere de atladinmi şarjör değiştirerek
Yaptin yaptımi acaba soru işareti pauhaAskerliği nerede yaptın savaşım
Atarsa 25 kaldı kardeşim. Avans da vermiyorlar ise gitmeye para bulamiyoz 😂 sabahtan tam ekmek yapıyorum evden. İçine biber domates salatalık kaşar ve krem peynir sürüyorum. Ustune acuka ve biraz biber. Böyle geçiyor günler 😂Haklisin galiba ayıptır sorması maaşa kac gun kaldi dostum puaha
Biz suyla yapiyoz iyi oluyorYalan ağzımıza yuva yapmış savaşım at bakalım bi 500 gargara parasıda ağzımızı bi temizleyelim
2m vurduğunda şunlardan yemediysen yazıklar olsunNe onlar yiyecekmi dost puaah
Urfa Suriye sınırıAskerliği nerede yaptın savaşım
O saydığın ürünleri buluyorsan sorun yok demektir dost puaahAtarsa 25 kaldı kardeşim. Avans da vermiyorlar ise gitmeye para bulamiyoz 😂 sabahtan tam ekmek yapıyorum evden. İçine biber domates salatalık kaşar ve krem peynir sürüyorum. Ustune acuka ve biraz biber. Böyle geçiyor günler 😂
Valla o fakir benim iste ben bilmiyorum o peyniri puahaBu arada lavantalı gouda peynirini fakirler bilmez zaten fakir onun peynir olduğunu bile bilmez. Afiyet olsun distincim güzel seçim