- 31,794
- 29,613
- 113
Gerçekten öyle. Paralı adam bu hayatın tadını daha fazla almak için erkenden ayakta olurParasiz erkek halleri nerden görsem tanırım puaha
Gerçekten öyle. Paralı adam bu hayatın tadını daha fazla almak için erkenden ayakta olurParasiz erkek halleri nerden görsem tanırım puaha
Yok ya yorulduk bu hafta harbi pertimParasiz erkek halleri nerden görsem tanırım puaha
Para yatırmaz insani hocam tecrube ile sabittir puabaGerçekten öyle. Paralı adam bu hayatın tadını daha fazla almak için erkenden ayakta olur
Gençler iş beğenmiyorHele ki gençler iş beğenmiyor derler ya ölüp bitiyorum o an puhaha
2 defa geldim buraya dost. İlkinde gönüllülük esasına dayalı bir proje için geldim eski kız arkadaşımla tanıştım o esnada. İkinci sefer de kız için geldim şimdi ne kız var ne bişeySorması ayıp hocam Polonya ya neden gittiniz puaha
Cok yorma kendini dost daha gencsin hayatin tadını çıkar az puahaYok ya yorulduk bu hafta harbi pertim
İzin günümüZde uykunun dibine vurayım dedim
3-4 gibide hastaneye giderim
Hic değilse kız sayesinde turkiyeden kurtulmussun bide olaya olumlu tarafından baksan puaha2 defa geldim buraya dost. İlkinde gönüllülük esasına dayalı bir proje için geldim eski kız arkadaşımla tanıştım o esnada. İkinci sefer de kız için geldim şimdi ne kız var ne bişey
Evet begenmiyorum puahaGençler iş beğenmiyor
Abuzerim yanlış anlama konyalı olmasan şaka yaptığını düşünürdüm ama konyalı olduğun için acaba gerçekten böyle mi düşünüyor diye düşünmedim değil puhaahGençler iş beğenmiyor
Para yatırmaz insani hocam tecrube ile sabittir puaba
Öyle de dost ne bileyim gene de Azer baba misali duygular darmadağınHic değilse kız sayesinde turkiyeden kurtulmussun bide olaya olumlu tarafından baksan puaha
Yav 2 haftada 2 eleman eskittim aw adam araba sürmekten kaçıyor begenmiyorlar işte onu bile bu yaştan sonra benmi şoför luk yapayim awAbuzerim yanlış anlama konyalı olmasan şaka yaptığını düşünürdüm ama konyalı olduğun için acaba gerçekten böyle mi düşünüyor diye düşünmedim değil puhaah
Ya ben o oyuncuyu vermedim ki kanitim da varEkli dosyayı görüntüle 915486
Ah resadim Ahh söylemeye de çalıştık gittin Ergani aklına uyudun geçmiş olsun kardeşim. Erhandan NBA maçı mi alınır
Beni alsana yanına puahaYav 2 haftada 2 eleman eskittim aw adam araba sürmekten kaçıyor begenmiyorlar işte onu bile bu yaştan sonra benmi şoför luk yapayim aw
1Ne oldu kardeşim kazandık mı
Sabahtan beri takipteyiz
Liste hazır mı
Tebrikler dost daim olsun
Dağıtım gelir mi
Katılım var mı
Bozuma kaç veriyor
Favori cümlen hangisi reşo
En az 250 defa izledim bunu puaha- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Olsun sonuç olarak kefil sensin. Sana yazarYa ben o oyuncuyu vermedim ki kanitim da var
Ben şeye takıldım sekreterimle 9dan öğlen 1e kadar çalişiriz diyor 4 saatte vehbi dedem kaç atar senceEn az 250 defa izledim bunu puaha
Namazımı kılarım vs dio sonra viski diyor. Bana birini hatırlattı puhaha- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com