Kaşarın yöresi mi olur ele geldımı yenirYani wasil i mi kast ettin dst
Kaşarın yöresi mi olur ele geldımı yenirYani wasil i mi kast ettin dst
HahhahahApo orijinal Erzurum kürdü
Bak nasıl biliyor adam prof kaşar kurucusuKaşarın yöresi mi olur ele geldımı yenir![]()
Küflü peynir hariç hepsini yerizNe fark eder dost sen kaşar sevdiğini söylemedin mi puahah
Biraz arada küf tuttuğu oluyor hocam mağarasına çekildi vakitler oldu şimdi wasili mağarada saklıyyor vakti gelince açıyoruzKüflü peynir hariç hepsini yeriz
Bırak sen onları ya onlar daha G3 ün tanimini yapamazNapıyorsun vatanı elden verem abuzer sabah konuda vatanı elden verdi demişler ayıp ayıp
g3 ne abuzer piyademisin senBırak sen onları ya onlar daha G3 ün tanimini yapamaz
Ya kaşar benim işim anlamıypn mu komşum bilir bizim oranın kaşarı meşhurBak nasıl biliyor adam prof kaşar kurucusu
Yanlış hatırlamıyorsam 6 parçadan oluşuyordu 30 saniyede söküp takıyordukBırak sen onları ya onlar daha G3 ün tanimini yapamaz
Şikayet etmek yakıştı mı sanaPuhahhha
Bol şanslar gaddarEv atmaz ama ola ki attı 2 dost dediğim adama sans parası atarimEkli dosyayı görüntüle 915498
Napiyorsunuz fakirler
Vallahi ben etmedim ayıp oluyorŞikayet etmek yakıştı mı sana
Bornova'da kellenin ne işi var awYanlış hatırlamıyorsam 6 parçadan oluşuyordu 30 saniyede söküp takıyorduk
Bornovada 3 kellem var aq
Reis profil resmi dikkatimi çekti, ona bakmak istedim. Adam tc de gizli görevliymiş asksjjejkjMerak edip bakmak istemişsin işte
Kimden bahsediyorsun dost abuzerden mi bahsettin o bordo bereli onu gördüğümüz al öldüğümüz andırReis profil resmi dikkatimi çekti, ona bakmak istedim. Adam tc de gizli görevliymiş asksjjejkj
NEE elden verilen borç muNapıyorsun vatanı elden verem abuzer sabah konuda vatanı elden verdi demişler ayıp ayıp
Umarim elden verilendir dost 😅NEE elden verilen borç mu