- 54,619
- 30,387
- 113
@Valenciennes nin vazgeçilmesiOlmazmı kaşarlar derneği başlanlığı yapıyorum yanlız bu yeni kaşarların tadı yok ot gibiler dernek üyelerinin en büyük veryansını bu konuda
@Valenciennes nin vazgeçilmesiOlmazmı kaşarlar derneği başlanlığı yapıyorum yanlız bu yeni kaşarların tadı yok ot gibiler dernek üyelerinin en büyük veryansını bu konuda
Vala hiç sorma dost ilk geldiğim gün 1 zl 2 lira falandı nereden nereyeZloty çok değerlendi hocam 10 zloty e halısaha yaptırırsın saçtan![]()
Deme be komşumun o konularda işi olmaz diye biliyordum@Valenciennes nin vazgeçilmesi
Şimdi kaç ytlVala hiç sorma dost ilk geldiğim gün 1 zl 2 lira falandı nereden nereye
12 dostŞimdi kaç ytl
Pardon reis
Merak edip bakmak istemişsin işteNe hayatlar var ya. Adam profilini gizliyor. Herkes göremez diye uyarıyor. Sanki ne yapıcaz profilini aksksjjdkdksk
Bol şansEv atmaz ama ola ki attı 2 dost dediğim adama sans parası atarimEkli dosyayı görüntüle 915498
Eski kaşar yiyecekseniz trakyadan şaşmayın@Valenciennes nin vazgeçilmesi
Yani wasil i mi kast ettin dstEski kaşar yiyecekseniz trakyadan şaşmayın
Trakyalı mıymışYani wasil i mi kast ettin dst
geçti mi sıkıntın@Northe bunlardan sıkıldım gel
Apo orijinal Erzurum kürdüTrakyalı mıymış
PuhahhhaPardon reis
Ne fark eder dost sen kaşar sevdiğini söylemedin mi puahahTrakyalı mıymış
Napıyorsun vatanı elden verem abuzer sabah konuda vatanı elden verdi demişler ayıp ayıpNapiyorsunuz fakirler