- 53,799
- 29,987
- 113
Atam sana en çok fes yakışırdıFESTWİN DOLANDIRICIDIR
Ekli dosyalar
-
29.4 KB Görüntüleme: 0
Atam sana en çok fes yakışırdıFESTWİN DOLANDIRICIDIR
Para bitmez bizde dost üretim dahi yapıyoruz puahaPara sayma makinası alınca saymaya para kalmazsa nolacak😄😄😄
Makineden geçer mi oPara bitmez bizde dost üretim dahi yapıyoruz puaha
Paranın üstüne atamı silip kendini mi yapıştırdınPara bitmez bizde dost üretim dahi yapıyoruz puaha
Dün gece uyudun mu uyumadın mı bir şey denicemPara bitmez bizde dost üretim dahi yapıyoruz puaha
Simdi kesin uyuyorsundur anca rüyanda bizi geçersin puahaRabbim bana şu kuponu kazandı olarak paylaşıp erhan ve reşatla makara yapmayı nasip et
😄😄😄😄😄Para bitmez bizde dost üretim dahi yapıyoruz puaha
Bir duyuma göre parayı güneşe tuttuğunda sol kısmında Süleyman çakır gözüküyormuşParanın üstüne atamı silip kendini mi yapıştırdın
1 gibi uyudum 7 de uyandım atamDün gece uyudun mu uyumadın mı bir şey denicem
Üstüme alınmadom bu defa puahahParanın üstüne atamı silip kendini mi yapıştırdın
Senin 10 da uyuman lazım NBA tutması için unutun mu1 gibi uyudum 7 de uyandım atam
Atam çok iyiydin emekliliğinin tadını çıkwrÜstüme alınmadom bu defa puahah
Dun akraba ziyareti yaptık 11 gibi eve geldim erken yatamadım iste bugün de nba 20 de başlıyor kesin yine kaybederim puahaSenin 10 da uyuman lazım NBA tutması için unutun mu
Eczanedej uyku ilacı alDun akraba ziyareti yaptık 11 gibi eve geldim erken yatamadım iste bugün de nba 20 de başlıyor kesin yine kaybederim puaha
Öyle yapıyorum tüm umudum gençliktedirAtam çok iyiydin emekliliğinin tadını çıkwr
Akraba arasında geçen nba muhabbeti en çok hoşuma giden şeydir hiz her hafta nba yorumlarızDun akraba ziyareti yaptık 11 gibi eve geldim erken yatamadım iste bugün de nba 20 de başlıyor kesin yine kaybederim puaha
Kavgada söylenemezNBAci erhan
Farklı niş bir zevkAkraba arasında geçen nba muhabbeti en çok hoşuma giden şeydir hiz her hafta nba yorumlarız
Zevkler renkler ve erhanlar değişmez tartışılmazFarklı niş bir zevk