Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,387
25,252
113
Bu yaşıma gelmişem hiç görmemişem sadece küçükken gelin Arabası önü kesmiştim zarf vermişlerdi içinden 1 dolar çıkmıştı oda sanırım daha biryerlerde duruyor bozmamışlardı 😂😂
Puahahaj değrlendi bak puaja

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,777
12,786
113
Ulan sağlığımız yerindeyken para yoktu sağlık gitti para geldi bir yerden alıp bir yere veriyor mevlam ç
Geçen hafta tam bugün 90 bin₺ çektim.
Sana yemin ederim önce çamaşır makinası bozuldu ardından banyo bataryası patladı sonra kombi arızalandı hepsini yeniledik haram bazı insanlara gelmez

tnhnbk71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
679
413
63
Bu yaşıma gelmişem hiç görmemişem sadece küçükken gelin Arabası önü kesmiştim zarf vermişlerdi içinden 1 dolar çıkmıştı oda sanırım daha biryerlerde duruyor bozmamışlardı 😂😂
Biz işin cinliğini bilmezdik dolar düşükken düğünlerde yere saçarlardı, bir gün bir akrabamın düğününde yere 5 dolar attılar bende de biraz cüsse var paranın üstüne bastım çocuk benden küçük bana bir şey de diyemedi tabi

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,777
12,786
113
Neyse ben biraz sahibinden.comdan F30 bakayım şöyle eli yüzü düzgün 😂

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,777
12,786
113
Bir de parol ile iburamin yazıp göndermesin mi
Aferin yazıyorlarya benim evimden eksik olmaz bittikçe gidip yazdırırım dis ağrısından tut soğuk algınlığı boğaz ağrısı hepsine birebir bir tane iç 2-3 saate kendine geliyorsun ben çok hastalanan birisiyim

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,387
25,252
113
Aferin yazıyorlarya benim evimden eksik olmaz bittikçe gidip yazdırırım dis ağrısından tut soğuk algınlığı boğaz ağrısı hepsine birebir bir tane iç 2-3 saate kendine geliyorsun ben çok hastalanan birisiyim
Aferin ayrı bir dünya zatenn