- 24,415
- 25,285
- 113
Puahahaj değrlendi bak puajaBu yaşıma gelmişem hiç görmemişem sadece küçükken gelin Arabası önü kesmiştim zarf vermişlerdi içinden 1 dolar çıkmıştı oda sanırım daha biryerlerde duruyor bozmamışlardı 😂😂
Puahahaj değrlendi bak puajaBu yaşıma gelmişem hiç görmemişem sadece küçükken gelin Arabası önü kesmiştim zarf vermişlerdi içinden 1 dolar çıkmıştı oda sanırım daha biryerlerde duruyor bozmamışlardı 😂😂
Ömrüm boyu böyle bir salgın görmedim ya 3 gündür daha da şiddetlendi parol iburamin ikilisi ile kendimi zor ayakta tutuyorumSalgın var
Geçen hafta tam bugün 90 bin₺ çektim.Ulan sağlığımız yerindeyken para yoktu sağlık gitti para geldi bir yerden alıp bir yere veriyor mevlam ç
Aferin iç akşama halı saha maçına çıkarsınÖmrüm boyu böyle bir salgın görmedim ya 3 gündür daha da şiddetlendi parol iburamin ikilisi ile kendimi zor ayakta tutuyorum
Biz işin cinliğini bilmezdik dolar düşükken düğünlerde yere saçarlardı, bir gün bir akrabamın düğününde yere 5 dolar attılar bende de biraz cüsse var paranın üstüne bastım çocuk benden küçük bana bir şey de diyemedi tabiBu yaşıma gelmişem hiç görmemişem sadece küçükken gelin Arabası önü kesmiştim zarf vermişlerdi içinden 1 dolar çıkmıştı oda sanırım daha biryerlerde duruyor bozmamışlardı 😂😂
Bugün bir sağlık ocağına gideceğim ya başka şeyler yazsın bunaldımAferin iç akşama halı saha maçına çıkarsın
Aynen git kardeşim özellikle söyle ekstra aferin yazsın evde dursun her derde şifaBugün bir sağlık ocağına gideceğim ya başka şeyler yazsın bunaldım
Kolay gelsin üstadNeyse ben biraz sahibinden.comdan F30 bakayım şöyle eli yüzü düzgün 😂
Bir de parol ile iburamin yazıp göndermesin miAynen git kardeşim özellikle söyle ekstra aferin yazsın evde dursun her derde şifa
Bana da a6 bakta iyi temiz bişey bulursan link at değiştirmeyi düşünüyordumNeyse ben biraz sahibinden.comdan F30 bakayım şöyle eli yüzü düzgün 😂
PuajajaBir de parol ile iburamin yazıp göndermesin mi
Senin okuduğun mektebin a... De o zamanBir de parol ile iburamin yazıp göndermesin mi
Aferin yazıyorlarya benim evimden eksik olmaz bittikçe gidip yazdırırım dis ağrısından tut soğuk algınlığı boğaz ağrısı hepsine birebir bir tane iç 2-3 saate kendine geliyorsun ben çok hastalanan birisiyimBir de parol ile iburamin yazıp göndermesin mi
Aferin ayrı bir dünya zatennAferin yazıyorlarya benim evimden eksik olmaz bittikçe gidip yazdırırım dis ağrısından tut soğuk algınlığı boğaz ağrısı hepsine birebir bir tane iç 2-3 saate kendine geliyorsun ben çok hastalanan birisiyim
Ona metings baksın ondada A6 var rollinglerden almış 😂Bana da a6 bakta iyi temiz bişey bulursan link at değiştirmeyi düşünüyordum
Son roll de a7 ye yükselttiOna metings baksın ondada A6 var rollinglerden almış 😂
Birde lanet bir ilaç vardı suya döküyorsun onun adını unuttum böyle birşey yoktu beAferin ayrı bir dünya zatenn
Alır o ona yazarken cüzdandan 500₺ eksiliyor bdbsbbs 😂😂Son roll de a7 ye yükseltti
PastilBirde lanet bir ilaç vardı suya döküyorsun onun adını unuttum böyle birşey yoktu be