- 12,776
- 12,786
- 113
Yooh aa. 😂Pastil
Yooh aa. 😂Pastil
Dexday mi diş ağrısı için ben onu kullandım bir ara 20 lik diş içinBirde lanet bir ilaç vardı suya döküyorsun onun adını unuttum böyle birşey yoktu be
Ha babana rahmet efsane yemin ederim aynen dexday bak iyi dedin ss aldım bunuda yazdırmam lazım içiyorsun 10 dk sonra dis ağrısı falan kalmıyor augmetin ile kombo yaparsan çürük diş bile 3 sene götürür 😂Dexday mi diş ağrısı için ben onu kullandım bir ara 20 lik diş için
Yok yav zaten söylerim bu ilacın ikisini kullandım diye yazmaz herhaldeSenin okuduğun mektebin a... De o zaman
Yav tadı çok berbat suya karıştırdığın için ama içince hele gece vurursa ağrı kuşa dönüyorsunHa babana rahmet efsane yemin ederim aynen dexday bak iyi dedin ss aldım bunuda yazdırmam lazım içiyorsun 10 dk sonra dis ağrısı falan kalmıyor
GünaydınKazançlı bereketli bir hafta olması dileğiyle günaydın kaybedenler kulübü
Bunu bir hafta sonra dile dostum lütfenKazançlı bereketli bir hafta olması dileğiyle günaydın kaybedenler kulübü
TamamBunu bir hafta sonra dile dostum lütfen
Yazıklar olsunHerkese benden çay erhana yok
Sana espresso imiş ondan öyle demişYazıklar olsun
Sana çay az gelir erhancim paralı adamsın sonuçtaYazıklar olsun
Para sayma makinasi alacam ama sürekli para say say yoruyor insanı dost puahaSana çay az gelir erhancim paralı adamsın sonuçta
Para sayma makinası alınca saymaya para kalmazsa nolacak😄😄😄Para sayma makinasi alacam ama sürekli para say say yoruyor insanı dost puaha
Onun seside kafa ağrıyır ille alcam diyosan birde özel doktor tut evePara sayma makinasi alacam ama sürekli para say say yoruyor insanı dost puaha