Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,806
12,820
113
Kanka senin konunda herkes dost değil ha dikkat et yemin ederim ki ağzımızdan birşey çıkmasını bekliyorlar anında şikayet bundan sonra bende olumsuz her mesajı şikayet edeceğim böyle birşey yok biliyorum o kişileri gayet nette dertleri ne anlamadım 😂

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,428
25,294
113
Kanka senin konunda herkes dost değil ha dikkat et yemin ederim ki ağzımızdan birşey çıkmasını bekliyorlar anında şikayet bundan sonra bende olumsuz her mesajı şikayet edeceğim böyle birşey yok biliyorum o kişileri gayet nette dertleri ne anlamadım 😂
Alışacaksım hasanım sen birde geçen yıl görseydin keşke buralari günde 2 defa 1er saatliğine konuda mola oluyordu kilit ile ğuajja

Mrlbra

🅔🅛🅩🅔🅜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,428
25,294
113
Sorun yazanlarda yok burda 7-8 kişiyiz ama tüm forum okuyor en üstte olduğu için onlar bildiriyor puajaj

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,806
12,820
113
Alışacaksım hasanım sen birde geçen yıl görseydin keşke buralari günde 2 defa 1er saatliğine konuda mola oluyordu kilit ile ğuajja
Edersinde raptor resmi paylaştım diyede açıklamaya davet linki paylaşmış yazmazsın bu kaçıncı seviye anlamadım valla kanka 🤣

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,806
12,820
113
Sorun yazanlarda yok burda 7-8 kişiyiz ama tüm forum okuyor en üstte olduğu için onlar bildiriyor puajaj
Yok yok ben iyi biliyorum benim yazdığım ne zaman silinse o kişiler tesadüf hep o yazdığım konuda oluyor neyse yani kimseye bir zararımız olmamış anlamadım sağlık olsun 🤣