- 4,617
- 1,050
- 113
Yok dostum. Limit Yok.Kral işlem limiti falan varmı bunda en az yatırım falan öyle bir şey yok değilmi
Yok dostum. Limit Yok.Kral işlem limiti falan varmı bunda en az yatırım falan öyle bir şey yok değilmi
Peki sağolYok dostum. Limit Yok.
Jojo
Davet bonusu değil ki reisim bunun kumar ile alakası yok esprisine attım link yok birşey yok knight online bu bilgisayar oyunu
@ValenciennesAdamın 450ksını silmişler şikayeti kaldırmak için gelen teklife bak Ekli dosyayı görüntüle 773614
PuajahGeldik kardeşim geldik
GÜNAYDIN
Bence 50 tl iyi para
Kanka senin konunda herkes dost değil ha dikkat et yemin ederim ki ağzımızdan birşey çıkmasını bekliyorlar anında şikayet bundan sonra bende olumsuz her mesajı şikayet edeceğim böyle birşey yok biliyorum o kişileri gayet nette dertleri ne anlamadım 😂Puajah
Aşırı 😅Bence 50 tl iyi para
Alışacaksım hasanım sen birde geçen yıl görseydin keşke buralari günde 2 defa 1er saatliğine konuda mola oluyordu kilit ile ğuajjaKanka senin konunda herkes dost değil ha dikkat et yemin ederim ki ağzımızdan birşey çıkmasını bekliyorlar anında şikayet bundan sonra bende olumsuz her mesajı şikayet edeceğim böyle birşey yok biliyorum o kişileri gayet nette dertleri ne anlamadım 😂
Sorun yazanlarda yok burda 7-8 kişiyiz ama tüm forum okuyor en üstte olduğu için onlar bildiriyor puajajKanka senin konunda herkes dost değil ha dikkat et yemin ederim ki ağzımızdan birşey çıkmasını bekliyorlar anında şikayet bundan sonra bende olumsuz her mesajı şikayet edeceğim böyle birşey yok biliyorum o kişileri gayet nette dertleri ne anlamadım 😂
Edersinde raptor resmi paylaştım diyede açıklamaya davet linki paylaşmış yazmazsın bu kaçıncı seviye anlamadım valla kanka 🤣Alışacaksım hasanım sen birde geçen yıl görseydin keşke buralari günde 2 defa 1er saatliğine konuda mola oluyordu kilit ile ğuajja
Yok yok ben iyi biliyorum benim yazdığım ne zaman silinse o kişiler tesadüf hep o yazdığım konuda oluyor neyse yani kimseye bir zararımız olmamış anlamadım sağlık olsun 🤣Sorun yazanlarda yok burda 7-8 kişiyiz ama tüm forum okuyor en üstte olduğu için onlar bildiriyor puajaj
Onlar anlamazEdersinde raptor resmi paylaştım diyede açıklamaya davet linki paylaşmış yazmazsın bu kaçıncı seviye anlamadım valla kanka 🤣
Takma boşver taktıkça kendni adam yerine koyarlarYok yok ben iyi biliyorum benim yazdığım ne zaman silinse o kişiler tesadüf hep o yazdığım konuda oluyor neyse yani kimseye bir zararımız olmamış anlamadım sağlık olsun 🤣
Hoşbulduk sağol kardeşimAha en değerli dostum geldi