- 12,798
- 12,807
- 113
Ben her zaman senin emrindeyim dün biat yemini etmedim miErhana uymaya devam edersen sabbahi gider sadece Hasan olarak kalırsın bilgin olsun 😂
Erhana tak de aha şimdi gideyim ciğerini dökeyim 😂
Ben her zaman senin emrindeyim dün biat yemini etmedim miErhana uymaya devam edersen sabbahi gider sadece Hasan olarak kalırsın bilgin olsun 😂
Puahahah ulanBen her zaman senin emrindeyim dün biat yemini etmedim mi
Yok yaşamalı şu an, yaşamalı ki daha çok rezil olmalıBen her zaman senin emrindeyim dün biat yemini etmedim mi
Erhana uymaya devam edersen sabbahi gider sadece Hasan olarak kalırsın bilgin olsun 😂
www.instagram.com
4AtarErhan forumun yüz karasıYok yaşamalı şu an, yaşamalı ki daha çok rezil olmalı
Yok yaşamalı şu an, yaşamalı ki daha çok rezil olmalı
www.instagram.com
NAKIT1000TLLawlss | Aktif Promo Kodlar
@egehandro @sapsap10 size Komisyonusız veririm hatta isterseniz yatırımı da ben yapar şifreyi veririm@Barrios roket hesabı boşta ℅99 komisyon ile verilir
Jajjsç az yapmadım atam@egehandro @sapsap10 size Komisyonusız veririm hatta isterseniz yatırımı da ben yapar şifreyi veririm
Yüzde 50 sıfır km@Barrios roket hesabı boşta ℅99 komisyon ile verilir
Anılar.Dev kampanya Ekli dosyayı görüntüle 918108
Knight online zero
Reb +15 raptor
@Barrios kodu ile gelen herkese 15 k indirim
Kopazar üzerinden iletişime geçebilirsiniz
k adı: şh
Ben katılıyorum geçmişte yapmışlığı var atamın@egehandro @sapsap10 size Komisyonusız veririm hatta isterseniz yatırımı da ben yapar şifreyi veririm
Anıları yaşa satayım sana güzel abim 😂Anılar.
Beramus zamanindan kalmayim ben. Yenilere ayak uyduramadim 😀Anıları yaşa satayım sana güzel abim 😂
PuahajaBen katılıyorum geçmişte yapmışlığı var atamın
HerkeseAdalet clanı benimdi beramustaBeramus zamanindan kalmayim ben. Yenilere ayak uyduramadim 😀
weiwuer en son bu clan ile oynuyordum. Gündüz çalışıyoruz akşam köyde saat 7 de 7 arkadaş internet cafe anahtarını alıp sabah 7 de teslim ediyorduk.HerkeseAdalet clanı benimdi beramusta
Sene 2009-2014
Sigara parasina hallederiz piyasayi öldürdüm@Barrios roket hesabı boşta ℅99 komisyon ile verilir