Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Kardesim tekin olmasa nolucak senin kapına dayanamaz haneye tecavuze girer oyle bisey yok

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,812
4,837
113
O parayı her türlü vermek zorundasın kontrat varsa

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,424
2,779
113
Burda buyutulecek bişey yok 18 bin dedigin para cok bişey de degil durumu anlatıcan bınkısmını vericen elinde olanın kusura bakmayın mahcup oldum falan de ver biraz gec

hero1403

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,409
2,999
113
Kimseden borç almam, kredi çekmem, temel ihtiyaçlarım olan parayı riske atmam vs vs diyorsan dassagini gezdirenler yesin adamdan daha adamsın derim başkada birsey demem ben burada insanların yaptığı hataların yüzde 90 nini yapmışımdır yalan yok kredide çektim, maaşımı 1 saat 8cinde kaybettiğimde oldu, millete yalan söyleyip kumar parası istediğimde oldu
Genel olarak kumar oynadığımız için hepimiz birer malız kanka orası ayrı ha öyle ha böyle

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Kardesim tekin olmasa nolucak senin kapına dayanamaz haneye tecavuze girer oyle bisey yok
Ben ne yapim şimdi evden çıkıyim tamam da bunu nasıl yapıyım 3 haftam kaldi okulda kalacak bir yer bulurim kalan sürede evden çıkıyorim diyip anahtarı verip bir miktarda bulabildiğim.kadsr para verip geri kalanını da sonra vericem diyip ayriliyim mi anlaşarak

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
Selamlar hocam. Öncelikle sunu belirteyim kirayı elden vermen senin acından da ev sahibi için de suç. Sen kiracısın diye sorumluluk gitmiyor. Bu konuda seni evden atmaya kalkarsa sen de şikayetçi olabilirsin güzel ceza öder. Ayrıca sözleşmen varsa ve buna rafmen 2 aydır kiranı ödemiyorsan haklı olarak sözleşmeyi feshedebilir ve seni evden cıkarabilir malesef. Ama mahkemeler cogu konuda kiracıyı haklı buluyor bence bu elden alma meselesini gündeme getirip ara yol bulmaya çalış kısa zamanda da öde kiranı yoksa ugrasırsınız iki tarafta

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Selamlar hocam. Öncelikle sunu belirteyim kirayı elden vermen senin acından da ev sahibi için de suç. Sen kiracısın diye sorumluluk gitmiyor. Bu konuda seni evden atmaya kalkarsa sen de şikayetçi olabilirsin güzel ceza öder. Ayrıca sözleşmen varsa ve buna rafmen 2 aydır kiranı ödemiyorsan haklı olarak sözleşmeyi feshedebilir ve seni evden cıkarabilir malesef. Ama mahkemeler cogu konuda kiracıyı haklı buluyor bence bu elden alma meselesini gündeme getirip ara yol bulmaya çalış kısa zamanda da öde kiranı yoksa ugrasırsınız iki tarafta
Ben evden çıkmayı kabul ediyorum ama çıkış nasıl yapiacam şimdi 1 aylik daha sözleşme var ama sözleşme hakkindada bir bilgim yok 2 ayda kira veremedim yani adama 18k borcum var bir miktar verip kalanınıda en azından okulu bi bitsin gider tam zamanli çalışırım yine öderim ama kabul edecek gibi durmuyor tehtid ederse bende seni şikayet ederim mi diyim

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Ben de emlakcıyım dostum bilgi almak istediğin bir şey varsa yazabilirsin
Benim emlakçı aslında anlayış gösterdi resimde attim verecem diyip bayrama giderken cebimdeki yol parami verdim oda 1.5k aslında hiç bir şey doğru ama arkadaş kurbanı oldum 1 vermem diyince diğerleri de parça parça geç felan verince toparlayıp veremedim adama

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Ben evden çıkmayı kabul ediyorum ama çıkış nasıl yapiacam şimdi 1 aylik daha sözleşme var ama sözleşme hakkindada bir bilgim yok 2 ayda kira veremedim yani adama 18k borcum var bir miktar verip kalanınıda en azından okulu bi bitsin gider tam zamanli çalışırım yine öderim ama kabul edecek gibi durmuyor tehtid ederse bende seni şikayet ederim mi diyim
Evet diyebilirsin elden alması demek ben devletten vergi kacırıyorum demek o yuzden buna yanasmaz düşüncesindeyim. Yani su an fiyatlar artış döneminde üni ögrencileri ev boşaltıyor ev tutuyor vs. Muhtemelen bu da güzel bir zam koyup tekrar kiraya vericek. Bence güzelce oturup konus 1 ay daha sözleşmem var hepsini ödeyecegim ne sen beni üz ne ben sen üzeyim diyerek anlaşma yoluna gidin. Sözleşme varsa direk cık diyip 1 hafta içinde boşaltmanı da isteyebilir bu arada ödeyebilirsen öde kiranı başın agrımasın