- 6,557
- 2,036
- 113
Nerde bu Urfa d amı
Nerde bu Urfa d amı
Ev sahibi tekin değil sankiKonu sadece para degil burda başka bisey var
Harbi birde bu tarafı var olayın 🤣ya birader milletten 3 5 bısey koparmak ıcın yapmayın soyle seyler acmayın soyle konular ya uzulur yardım eder belkı bırılerı dıye konu acıyonuz sankı bılmıyoruz aq gıt aılenle konus yardımcı olsunlar allah allah ya
Reis hâliyle kirayi istiyor yukarida anlattığım gibi arkadaşlar ilcedeydi arada merkeze gelecklerdi ben başta kendim için 5k lik birini tutayim dedim ev sahibi yine bu adamdi arkadaşlar 2 hafta sonra geldi ayni adamin büyük apartina gectim onlarda bana aylik 1.5 destek atacakto yani 9 oluyordi arkadaşin biri ocaktan sonra vermedi diğerleri de gecikmeli parça parça verdi hâliyle parça parça da verince zaten eksik kalan kira sonraki ayi yemeye başladı en son durum bayramdan önce 40 gün evde bulunduğum sürenin parasını ödeyemedim memlekette toparlmaya çalıştım olmadi yarın bi 6k param gelecek evden çıkmami istemişti 1 ay kadar önce sözleşme temmuza kadar yani şuan 1 aylik oturmadigim süre var 2 ayda verilmemiş kiraBu adam senden suan tam olarak ne istiyo birader onu bi söyle
Biraz beklettim k.bYazarsa ögrenicez
Valla öyle bir niyetim yok tamamen cahilligim üzerine açtımHarbi birde bu tarafı var olayın 🤣
9kNe kadar kiran
1 aymı ödeyemedin sadeceReis hâliyle kirayi istiyor yukarida anlattığım gibi arkadaşlar ilcedeydi arada merkeze gelecklerdi ben başta kendim için 5k lik birini tutayim dedim ev sahibi yine bu adamdi arkadaşlar 2 hafta sonra geldi ayni adamin büyük apartina gectim onlarda bana aylik 1.5 destek atacakto yani 9 oluyordi arkadaşin biri ocaktan sonra vermedi diğerleri de gecikmeli parça parça verdi hâliyle parça parça da verince zaten eksik kalan kira sonraki ayi yemeye başladı en son durum bayramdan önce 40 gün evde bulunduğum sürenin parasını ödeyemedim memlekette toparlmaya çalıştım olmadi yarın bi 6k param gelecek evden çıkmami istemişti 1 ay kadar önce sözleşme temmuza kadar yani şuan 1 aylik oturmadigim süre var 2 ayda verilmemiş kira
Reis 1 ay kaldi tamam ödemeye ödeyeceğim hatta şimdi yoldayım gidiyorum evden de çıkacağım ama işte 2 aylık kirayi en azindan temmuz Ağustos bandinda odeyeyim desem kabul eder mionları sakla tehdit ederse sende onu et. ama haklı duruma geçmek için geçmiş kiralarını öde dostum sonuçta adamın hakkı seninde borcun. ama bundan sonra kesinlikle elden vermeyeceğini söyle ,iban iste ve bankaya yatır
2 ay oluyor yarin1 aymı ödeyemedin sadece
Az önce attı adam son mesajı bu emlakçı ev sahibi diye yanlış kaydetmiştim duzeltmedim sonradanHocam WhatsApp konuşmaları yeni değil
Dediğin durum %90' yaşanıyor evet ama bu sanırım gerçek
İstanbul da mı bu ev.2 ay oluyor yarin
Yanına birini alabiliyomusun peki arkadaş falan kırayı paylaşmak için yoksa tek kalıcam mı dedin2 ay oluyor yarin
Isparta reisİstanbul da mı bu ev.
Wp konuşmasını gördüm. Adama şu gün ödeyeceğim deyip ödememişsin . Ne kadar elden alsada parayı ve ya da sayısız evi olsa bile bu durumların ardına sığınma. Milletin parasından mülkünden kime ne. Hatalısın bence. Hepsini ödeyemesen bile bir miktar öde. Adamda gerçekten anlar zorda olduğunu.Valla öyle bir niyetim yok tamamen cahilligim üzerine açtım
Başta tek kalicam diye tuttumYanına birini alabiliyomusun peki arkadaş falan kırayı paylaşmak için yoksa tek kalıcam mı dedin
Sığınma değil derdim yani kaçma felanda değil zaten eşyalarım evde hâlâ ben yeni gidiyorum ıspartaya bayram dönüşü olarakWp konuşmasını gördüm. Adama şu gün ödeyeceğim deyip ödememişsin . Ne kadar elden alsada parayı ve ya da sayısız evi olsa bile bu durumların ardına sığınma. Milletin parasından mülkünden kime ne. Hatalısın bence. Hepsini ödeyemesen bile bir miktar öde. Adamda gerçekten anlar zorda olduğunu.
Ev sahibi tekin biri değil derken ne demek istedin reisEv sahibi tekin değil sanki