Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
ya birader milletten 3 5 bısey koparmak ıcın yapmayın soyle seyler acmayın soyle konular ya uzulur yardım eder belkı bırılerı dıye konu acıyonuz sankı bılmıyoruz aq gıt aılenle konus yardımcı olsunlar allah allah ya
Harbi birde bu tarafı var olayın 🤣

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Bu adam senden suan tam olarak ne istiyo birader onu bi söyle
Reis hâliyle kirayi istiyor yukarida anlattığım gibi arkadaşlar ilcedeydi arada merkeze gelecklerdi ben başta kendim için 5k lik birini tutayim dedim ev sahibi yine bu adamdi arkadaşlar 2 hafta sonra geldi ayni adamin büyük apartina gectim onlarda bana aylik 1.5 destek atacakto yani 9 oluyordi arkadaşin biri ocaktan sonra vermedi diğerleri de gecikmeli parça parça verdi hâliyle parça parça da verince zaten eksik kalan kira sonraki ayi yemeye başladı en son durum bayramdan önce 40 gün evde bulunduğum sürenin parasını ödeyemedim memlekette toparlmaya çalıştım olmadi yarın bi 6k param gelecek evden çıkmami istemişti 1 ay kadar önce sözleşme temmuza kadar yani şuan 1 aylik oturmadigim süre var 2 ayda verilmemiş kira

Bob0666

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
295
140
43
Hocam WhatsApp konuşmaları yeni değil
Dediğin durum %90' yaşanıyor evet ama bu sanırım gerçek

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,427
2,780
113
Reis hâliyle kirayi istiyor yukarida anlattığım gibi arkadaşlar ilcedeydi arada merkeze gelecklerdi ben başta kendim için 5k lik birini tutayim dedim ev sahibi yine bu adamdi arkadaşlar 2 hafta sonra geldi ayni adamin büyük apartina gectim onlarda bana aylik 1.5 destek atacakto yani 9 oluyordi arkadaşin biri ocaktan sonra vermedi diğerleri de gecikmeli parça parça verdi hâliyle parça parça da verince zaten eksik kalan kira sonraki ayi yemeye başladı en son durum bayramdan önce 40 gün evde bulunduğum sürenin parasını ödeyemedim memlekette toparlmaya çalıştım olmadi yarın bi 6k param gelecek evden çıkmami istemişti 1 ay kadar önce sözleşme temmuza kadar yani şuan 1 aylik oturmadigim süre var 2 ayda verilmemiş kira
1 aymı ödeyemedin sadece

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
onları sakla tehdit ederse sende onu et. ama haklı duruma geçmek için geçmiş kiralarını öde dostum sonuçta adamın hakkı seninde borcun. ama bundan sonra kesinlikle elden vermeyeceğini söyle ,iban iste ve bankaya yatır
Reis 1 ay kaldi tamam ödemeye ödeyeceğim hatta şimdi yoldayım gidiyorum evden de çıkacağım ama işte 2 aylık kirayi en azindan temmuz Ağustos bandinda odeyeyim desem kabul eder mi

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,220
623
113
Valla öyle bir niyetim yok tamamen cahilligim üzerine açtım
Wp konuşmasını gördüm. Adama şu gün ödeyeceğim deyip ödememişsin . Ne kadar elden alsada parayı ve ya da sayısız evi olsa bile bu durumların ardına sığınma. Milletin parasından mülkünden kime ne. Hatalısın bence. Hepsini ödeyemesen bile bir miktar öde. Adamda gerçekten anlar zorda olduğunu.

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Wp konuşmasını gördüm. Adama şu gün ödeyeceğim deyip ödememişsin . Ne kadar elden alsada parayı ve ya da sayısız evi olsa bile bu durumların ardına sığınma. Milletin parasından mülkünden kime ne. Hatalısın bence. Hepsini ödeyemesen bile bir miktar öde. Adamda gerçekten anlar zorda olduğunu.
Sığınma değil derdim yani kaçma felanda değil zaten eşyalarım evde hâlâ ben yeni gidiyorum ıspartaya bayram dönüşü olarak