- 6,582
- 2,045
- 113
Nasıl yok imzalamadın mıSözleşme bende yok reis
Bu arada kiran ne kadar kanka
Nasıl yok imzalamadın mıSözleşme bende yok reis
Kopyası felanda olur kanka ben almıştım zamanında kopyasınıolmayan seyı nasıl atsın kardesım
ulan gormeden yorum yaptım yıne haklı cıktım ya uza kardesım hadı yaSözleşme bende yok reis
Yok bu adam beni silker mi acabaSende yokmu bu nasıl sözleşme oluyor bilader kafayı yersin
ya kafa buluyor bırader mılletle yaSende yokmu bu nasıl sözleşme oluyor bilader kafayı yersin
Bende yok tek imza attım yani kopyasi yokSende yokmu bu nasıl sözleşme oluyor bilader kafayı yersin
Ben daha yorum atmıyorum beynim yandı derdimiz yok bide uğraştımız işe bakya kafa buluyor bırader mılletle ya
şuanda ikinizde suç işliyorsunuz. kirayı elden vermek ve almak vergi kaçırmaya giriyor. ev sahibi ile yazışmaların varsa kirayı elden almak istediğine dair sakla. bir an önce kiranı öde ve artık elden verme. seni avukata vermekle tehdit ediyorsa sende elinde kanıtlar olduğunu kirayı elden isteyerek suç işlediğini şikayet edeceğini söyle, geri adım atacaktır. zaten büyük ihtimalle seni korkutmak için avukata veririm diyor. para konusunda Allah yardımcın olsun.Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
Sen neye imza attınıda bilmiyorsundur dost kesin üstüne holding felanda açmıştır adam nehse klau gelsinğBende yok tek imza attım yani kopyasi yok
ya kafa buluyor bırader mılletle ya
Hapis cezası var 3 yılBende yok tek imza attım yani kopyasi yok
Teşekkürler kirayı elden istediği yazışmaları varşuanda ikinizde suç işliyorsunuz. kirayı elden vermek ve almak vergi kaçırmaya giriyor. ev sahibi ile yazışmaların varsa kirayı elden almak istediğine dair sakla. bir an önce kiranı öde ve artık elden verme. seni avukata vermekle tehdit ediyorsa sende elinde kanıtlar olduğunu kirayı elden isteyerek suç işlediğini şikayet edeceğini söyle, geri adım atacaktır. zaten büyük ihtimalle seni korkutmak için avukata veririm diyor. para konusunda Allah yardımcın olsun.
Bana miHapis cezası var 3 yıl
9kNasıl yok imzalamadın mı
Bu arada kiran ne kadar kanka
onları sakla tehdit ederse sende onu et. ama haklı duruma geçmek için geçmiş kiralarını öde dostum sonuçta adamın hakkı seninde borcun. ama bundan sonra kesinlikle elden vermeyeceğini söyle ,iban iste ve bankaya yatırTeşekkürler kirayı elden istediği yazışmaları var
Para istiyor amkk ne isteyecek 😂😂Bu adam senden suan tam olarak ne istiyo birader onu bi söyle
Konu sadece para degil burda başka bisey varPara istiyor amkk ne isteyecek 😂😂