Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,583
23,208
113
Benim beynim yandı ben konudan elendin guzide avukatlarımız konuyu halletsib

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,849
836
113
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
şuanda ikinizde suç işliyorsunuz. kirayı elden vermek ve almak vergi kaçırmaya giriyor. ev sahibi ile yazışmaların varsa kirayı elden almak istediğine dair sakla. bir an önce kiranı öde ve artık elden verme. seni avukata vermekle tehdit ediyorsa sende elinde kanıtlar olduğunu kirayı elden isteyerek suç işlediğini şikayet edeceğini söyle, geri adım atacaktır. zaten büyük ihtimalle seni korkutmak için avukata veririm diyor. para konusunda Allah yardımcın olsun.

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,201
567
113
şuanda ikinizde suç işliyorsunuz. kirayı elden vermek ve almak vergi kaçırmaya giriyor. ev sahibi ile yazışmaların varsa kirayı elden almak istediğine dair sakla. bir an önce kiranı öde ve artık elden verme. seni avukata vermekle tehdit ediyorsa sende elinde kanıtlar olduğunu kirayı elden isteyerek suç işlediğini şikayet edeceğini söyle, geri adım atacaktır. zaten büyük ihtimalle seni korkutmak için avukata veririm diyor. para konusunda Allah yardımcın olsun.
Teşekkürler kirayı elden istediği yazışmaları var

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,849
836
113
Teşekkürler kirayı elden istediği yazışmaları var
onları sakla tehdit ederse sende onu et. ama haklı duruma geçmek için geçmiş kiralarını öde dostum sonuçta adamın hakkı seninde borcun. ama bundan sonra kesinlikle elden vermeyeceğini söyle ,iban iste ve bankaya yatır