Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Benim emlakçı aslında anlayış gösterdi resimde attim verecem diyip bayrama giderken cebimdeki yol parami verdim oda 1.5k aslında hiç bir şey doğru ama arkadaş kurbanı oldum 1 vermem diyince diğerleri de parça parça geç felan verince toparlayıp veremedim adama
Onlar da istemez işin hukuki yollara gitmesini emin ol

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
Avukatlık olursun, faiziyle ceza çıkar ödemezsin ve hayatına borçlu şekilde devam edersin

totem2341

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33
18
8
1 ay bile ödemezsen icra dosyası açabilir örnek 13. 30 gün içinde itiraz vb. olmazsa dosya kesinleşir ondan sonra mahkemeye başvurup tahliye kararı alabilir. Tahliye kararı mahkemeye katılmazsan sana tebliğ edilecek. Tebliğ edildikten sonra tebliğ kağıdıyla icra dosyasına başvurup tahliye günü alacak. Eğer yoğun bir bölgede yaşıyorsan istanbul/ankara falan 1-2 ay sonraya atar tahliye gününü. 3 aylık kira bedelini dosyaya yatırıp dosyayı bi süre durdurabiliyorsun ama en temizi bu yollara bulaşmadan anlaşmak çünkü bu yola girilirse mutlaka çıkartılırsın.

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Onlar da istemez işin hukuki yollara gitmesini emin ol
Reis teşekkür ederim yardımın için son toparlıyorum 1 ay daha sözleşme var ya ben bu aya girmeden zaten o da çik dedi diğer ayi zaten veremem ben çünkü arkadaşlar vermiyecek 9k daha eklenirse bana fazla gelir o bayrama gitmeden önce 40 günlük ödenmemiş para vardi yani 1 ay hiç vermedigim yeni aydanda 10 gün içerdeydim gelirken 1500 tl para verebildim anca yani yarin itibarı ile adama 16.500 borcum olacak ben yarin evden çıkıyim kalacak bir yer bulurim nasıl bir yer olursa orasi benim sorunum 18 inde 5000 tl para gelecek onuda versem 11500 kalacak bu 11500 temmuzda okuldan sonra veririm desem kabul etmiyecek parami ver öyle çik diyecek ben fazlasını da vermeye çalışacağim 18 inde ama ne kadar olur bilemem böyle böyle diyip çıksam olur mu

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Reis teşekkür ederim yardımın için son toparlıyorum 1 ay daha sözleşme var ya ben bu aya girmeden zaten o da çik dedi diğer ayi zaten veremem ben çünkü arkadaşlar vermiyecek 9k daha eklenirse bana fazla gelir o bayrama gitmeden önce 40 günlük ödenmemiş para vardi yani 1 ay hiç vermedigim yeni aydanda 10 gün içerdeydim gelirken 1500 tl para verebildim anca yani yarin itibarı ile adama 16.500 borcum olacak ben yarin evden çıkıyim kalacak bir yer bulurim nasıl bir yer olursa orasi benim sorunum 18 inde 5000 tl para gelecek onuda versem 11500 kalacak bu 11500 temmuzda okuldan sonra veririm desem kabul etmiyecek parami ver öyle çik diyecek ben fazlasını da vermeye çalışacağim 18 inde ama ne kadar olur bilemem böyle böyle diyip çıksam olur mu
Sözleşme mi yaptın ev sahibiyle senet mi

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
1 ay bile ödemezsen icra dosyası açabilir örnek 13. 30 gün içinde itiraz vb. olmazsa dosya kesinleşir ondan sonra mahkemeye başvurup tahliye kararı alabilir. Tahliye kararı mahkemeye katılmazsan sana tebliğ edilecek. Tebliğ edildikten sonra tebliğ kağıdıyla icra dosyasına başvurup tahliye günü alacak. Eğer yoğun bir bölgede yaşıyorsan istanbul/ankara falan 1-2 ay sonraya atar tahliye gününü. 3 aylık kira bedelini dosyaya yatırıp dosyayı bi süre durdurabiliyorsun ama en temizi bu yollara bulaşmadan anlaşmak çünkü bu yola girilirse mutlaka çıkartılırsın.
Zaten çıkmak istiyorum cikmazsam daha sıkıntı benim için ama ödeme biraz gecikicek onu da kabul etmiyecek gibi bir de yukarıda bazıları demişti bu nasil sözleşme felan diye sözleşme örneği felan yok bende

blackzero

İyi niyetimi silkeyim
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,559
2,705
113
Hem adamın kirasını ödemicen hemde evinde oturcan alırlar o parayı senden avukat ile avukata da + masraf çıkar
Büyük ihtimalle 1 veya 2 aylık depozito almıştır ev sahibi. Ödemezse evden çıkartabilir ve depozitoyu da vermediği kiralara tutar ve onu da geri vermez. Depozito bu tarz durumlar için alınıyor zaten

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,561
2,037
113
Evet diyebilirsin elden alması demek ben devletten vergi kacırıyorum demek o yuzden buna yanasmaz düşüncesindeyim. Yani su an fiyatlar artış döneminde üni ögrencileri ev boşaltıyor ev tutuyor vs. Muhtemelen bu da güzel bir zam koyup tekrar kiraya vericek. Bence güzelce oturup konus 1 ay daha sözleşmem var hepsini ödeyecegim ne sen beni üz ne ben sen üzeyim diyerek anlaşma yoluna gidin. Sözleşme varsa direk cık diyip 1 hafta içinde boşaltmanı da isteyebilir bu arada ödeyebilirsen öde kiranı başın agrımasın
Emlak işinde iyi para var ya .

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
Reis 1 ay kaldi tamam ödemeye ödeyeceğim hatta şimdi yoldayım gidiyorum evden de çıkacağım ama işte 2 aylık kirayi en azindan temmuz Ağustos bandinda odeyeyim desem kabul eder mi
mal sahibi ile arandaki mevzu o. adam kabul ederse 6 ay sonrada ödersin. amacı zaten seni çıkrmak sanırım. evden çıkarsan ödemeyide bir şekilde kabul edecektir.

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
mal sahibi ile arandaki mevzu o. adam kabul ederse 6 ay sonrada ödersin. amacı zaten seni çıkrmak sanırım. evden çıkarsan ödemeyide bir şekilde kabul edecektir.
Buradan aldığım bilgilerle 18 inde verebildigim kadarini verip abi böyle böyle diyip mahkeme süreci senide zora sokar beni de diyip ben senin paranı ödeyeceğim diyip cikmaya calisagim

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
@yagunay bu abi emlakciyim demişti ev sahibi ile senet mi yaptin sözleşme mi demişti onu da biraz anlayabilirsem diye cevap vermesini bekliyorum

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,837
829
113
Buradan aldığım bilgilerle 18 inde verebildigim kadarini verip abi böyle böyle diyip mahkeme süreci senide zora sokar beni de diyip ben senin paranı ödeyeceğim diyip cikmaya calisagim
sulh yolu ile halletmek en akıllıcası olur. ortada bir hak var nede olsa. kimse mağdur olmasın.