Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kirayı Ödeyemedim Sonuçları Ne Olur

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
@yagunay bu abi emlakciyim demişti ev sahibi ile senet mi yaptin sözleşme mi demişti onu da biraz anlayabilirsem diye cevap vermesini bekliyorum
Senet yapmamışsın sem belli senet olsa zaten ayrı ayrı sözleşme ayı kadar imza atardın. Kira sözleşmesi imzalamışsın. Korkacak bir durum yok seni evden cıkarması için hukuki yolla sana ihtarname cekmesi lazım ki bu yola basvuracagını sanmıyorum. Sana derse ki evi hemen boşalt diye bana ihtarname gönder süresi bitince boşaltayım de. Zaten 1 ay kalmış sözleşmenin bitmesine ugrasmaz onla. Borcumu da cıkmadan ödeyecegim de ve ödersen hiçbir sorun olmayacaktır. Daha önce de dedim adli yollar cogu durumda kiracının yanında oluyor

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Senet yapmamışsın sem belli senet olsa zaten ayrı ayrı sözleşme ayı kadar imza atardın. Kira sözleşmesi imzalamışsın. Korkacak bir durum yok seni evden cıkarması için hukuki yolla sana ihtarname cekmesi lazım ki bu yola basvuracagını sanmıyorum. Sana derse ki evi hemen boşalt diye bana ihtarname gönder süresi bitince boşaltayım de. Zaten 1 ay kalmış sözleşmenin bitmesine ugrasmaz onla. Borcumu da cıkmadan ödeyecegim de ve ödersen hiçbir sorun olmayacaktır. Daha önce de dedim adli yollar cogu durumda kiracının yanında oluyor
Abim ben son ay evde kalmak istemiyorum bir 9 daha eklenirse zor öderim ben onu ben şunu diyorum sözleşme yapmışsın dedin ya ben evden çıkıyim son düşer dimi o ayı ödemek zorunda değilim çünkü ev sahibi çik dedi bende çıktım ödenmemiş 16500 tl nin en azindan 5 6 binini 18 inde versem abi kalanını da ödeyeceğim ben sana sözleşme var zaten ödememde lazım hukuki yollar ikimizide yorar ki elden kira almak suç bunu sende biliyorsun seninde başın ağrır benimde bunu anlaşarak halledelim bende bugün evden çıkıyim desem uygun mu

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Abim ben son ay evde kalmak istemiyorum bir 9 daha eklenirse zor öderim ben onu ben şunu diyorum sözleşme yapmışsın dedin ya ben evden çıkıyim son düşer dimi o ayı ödemek zorunda değilim çünkü ev sahibi çik dedi bende çıktım ödenmemiş 16500 tl nin en azindan 5 6 binini 18 inde versem abi kalanını da ödeyeceğim ben sana sözleşme var zaten ödememde lazım hukuki yollar ikimizide yorar ki elden kira almak suç bunu sende biliyorsun seninde başın ağrır benimde bunu anlaşarak halledelim bende bugün evden çıkıyim desem uygun mu
Anladım demek istediğini ama sen diyorsun ki ödemediğim kirayı 18 inde bir kısmını verecegim adam bunu kabul etmez. Senin kaçıp gitmeyecegini nerden bilicek ki. Ayrıca sözleşmen varsa anlaşıp erken cıkabilirsin evden evet ama ödenmemiş kiranı ödemeden sanmıyorum cıkarsın. Git konus adamla kabul ederse 1 ay erken cıkabilirsin tabi ki anlaşarak ödemek zorunda kalmazsın ama adamla anlasarak cık. Ben cıkıyorum son ay evde kalmadım diyemezsin ödemek zorunda kalırsın son ayı da

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Anladım demek istediğini ama sen diyorsun ki ödemediğim kirayı 18 inde bir kısmını verecegim adam bunu kabul etmez. Senin kaçıp gitmeyecegini nerden bilicek ki. Ayrıca sözleşmen varsa anlaşıp erken cıkabilirsin evden evet ama ödenmemiş kiranı ödemeden sanmıyorum cıkarsın. Git konus adamla kabul ederse 1 ay erken cıkabilirsin tabi ki anlaşarak ödemek zorunda kalmazsın ama adamla anlasarak cık. Ben cıkıyorum son ay evde kalmadım diyemezsin ödemek zorunda kalırsın son ayı da
Anladim çok teşekkür ederim

Mtn33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
788
494
63
canını sıkma dostum ins sabah guzel bi haber alırsın ödersin

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
Aylık kiran ne kadardı dostum ?

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
499
358
63
adam kira vergisi vermemek için ibandan istemiyor sende bunu öne sür ibandan kabul etmiyorsun vergi kaçırıyorsun de sana ödemeyeceğim demiyorum ödeyeceğim ama az daha zaman ver de ve ibandan yolla muhakkak elden vereceğin zamanda ufak bir kağıda elden u kadar para bu ayın karşılığı olarak kira verilmiştir vs diye imza al elden vereceksende

Ahmtcnaltntss

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,930
923
113
9 bine gece kondu bile yoktur yasanmaz orda
Kömürlük bile vermiyorlar reis burda 9 bine 2019 2021 arası 3+1 orduda 400 tl kira veriyordum ful eşyalı bina eskiydi ama içinde yok yok öyle düşün internetine kadar bağlıydı İstanbul’a geldik per perşan olduk aldığımız para kiraya zor yetiyor taşınıcam yakın zamanda inş iş ev ikisini birden ayarlayıp birazda para yapıp

Roeine16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
249
62
28
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
Elden sakın verme kanka

liberte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,902
2,260
113
Arkadaşlar kötü bir durum biliyorum bazı sebeblerden dolayı kirayı ödeyemedim yarın ikinci ay olacak 1 ay önce ev sahibi evi boşalt dedi ödeyeceğim dedim parayı yine toparlayamadim sözleşme var ama kirayı elden alıyor sebebini bilmiyorum önceki aylarda şehirde değildim ibana atayım demiştim iban olmaz diye ısrar etmişti neyse o başka yarından itibaren iki ay kirayi verememiş olucam ben avukata vericem diyor nasıl bir sonuç olur ceza icra vs bilgisi olan var mi varsa paylaşırsa çok sevinirim teşekkürler
Ödememek gibi bir düşüncem yok ama şu ara pek iyi durumda değilim evden çıkıp sonra ödeme olayi felan olabilir mi avukat girerse işin içine
Elden verdim dersin. Sözleşme var. Hesaba yatmadiysa, hiç ödemedi der. Ev sahipleri vergiden kaçmak için bunu yapıyor. Elden alması suç. Avukatla falan alamaz. Evden çıkaramaz. Ama sen ödemeye çalış. Zorbalık yapmaktan başka çıkaramaz. Dayak korkusuyla ancak çıkarabilir:) dovulmezsin dimi

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,689
2,558
113
Birsey olmaz kiraci haklıdır en yakın arkadaşım avukat o bile babasının malındaki kiraciyi cikaramayip anlaşma yaptı 2 sene sonra kirayı parça parca alıyor dert etme para gelince ödersin kumar için odemiyorsan da hayatını bir yeniden sorgula kardeş

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,292
2,068
113
Kira parasını 2 maça bastın büyük ihtimal sağlık olsun
hıamına :D ulann başlığı gördüğümde aklıma gelen ilk buydu.

bu arada öğrenci olduğun için biraz gönlüm rahatladı. çık baska ev bak mq öyle ev sahibnin. insan olan 2 ay sabreder. ama sen muhtemelen geçmişte de sıkıntı yaşatmışsın kardeşim. sıkma canını başka ev bak kahrını çekme bu tip adamların. canını alamazlar ya ev bulana kadar bekleyecek eşşek gibi.