- 5,495
- 2,527
- 113
işte kumar yüzünden intiharlar bu yuzden oluyorBide bulup onuda ikiye katlarim diye gidiyormus
işte kumar yüzünden intiharlar bu yuzden oluyorBide bulup onuda ikiye katlarim diye gidiyormus
Emin ol bu adama para vererek kötülük yaparsınKendini aç bıraksın Markette bıyere borç yazdırsın çoluk çoçuk varsa onlar aç kalmasın kendi kendini nasıl olsa doyurur biraz gerçeklik olsa inansam 3/5 yardım ederim ama sanmam
Kınarsan başına gelir ortak asla heeeBiz yine kinamayalim abi gerçekten buradaki herkesin işi zor ustad
Aynen öyle nefis varya işte ta m..Kumarci piskolojisi dost cok yaşadım aynisini
Yok yani mantık ağır basmalı mantığın yerini kumar almamalı alabilir tabi alırsa ozaman sıkıntılar çıkar aynen böyleBen çok şey kaybettim cok farkli insan yapti beni cok şükür yine bir sekilde direniyorum
Öyle son zamanlarda artti zaten intiharlar ben bile yeltendim kac kezişte kumar yüzünden intiharlar bu yuzden oluyor
Yeni oyuncu yapabilir böyle hatalar ona birşey diyememBen çok şey kaybettim cok farkli insan yapti beni cok şükür yine bir sekilde direniyorum
Geçmiş olsun20 bin
Eyvallah abi sen aç birini doyurKendini aç bıraksın Markette bıyere borç yazdırsın çoluk çoçuk varsa onlar aç kalmasın kendi kendini nasıl olsa doyurur biraz gerçeklik olsa inansam 3/5 yardım ederim ama sanmam
Dost kumar oynayan adam da o anlık mantik mk olurYok yani mantık ağır basmalı mantığın yerini kumar almamalı alabilir tabi alırsa ozaman sıkıntılar çıkar aynen böyle
Sence onları çıkarınca para mı kalır ?knka kira paranı ve kalan giderleri cıkarıp kalan parayla neden oynamadın kira parasıyla kumar mı oynanır kaybetme olasılıgını dusunmedın mı hıc
doğalgaz bulmuşlar turkıye ucuşa geçtiSence onları çıkarınca para mı kalır ?
Dogru bende evim😀Olay doğru ben ev sahibiyim akşam gittim yarın gel dedi
Türkiye hep uçuşta krdsm değerini bilen yokdoğalgaz bulmuşlar turkıye ucuşa geçti