- 415
- 175
- 43
Böbreğine dedeye girerler sonra
tefeciden borç al katlayıp ödersin
tefeciden borç al katlayıp ödersin
Gecmis olsun tekrarlamamak gerek aynı şeyi sonu kötü yoksaArkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Kardeş ev sahibini ara 2 saatliğine 20 binlira borç iste. Fenerbahçe çevirire bas. Gelen parayı komple adama geri at.Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Borç alayım 15 k öderim
Eyvallah usta derdimizi anlatacak kimsemiz yok diye buraya yazdık millet itin görüne soktu umarım böyle küçük düşürenlerin başına gelmezGecmis olsun tekrarlamamak gerek aynı şeyi sonu kötü yoksa
Ciddi mi diyorsun saka mıBorç alayım 15 k öderim
O ara fener 3 u yerse bak filme senKardeş ev sahibini ara 2 saatliğine 20 binlira borç iste. Fenerbahçe çevirire bas. Gelen parayı komple adama geri at.
Ağam bizimle eğleniyCiddi mi diyorsun saka mı
Ştutttttgarttttolay aynen şöyle olmus
Ekli dosyayı görüntüle 917795
Ciddi diyorum knk kira parasını yedim 10 k ihtiyacım var yemin ederimCiddi mi diyorsun saka mı
HaydaaCiddi diyorum knk kira parasını yedim 10 k ihtiyacım var yemin ederim
Eşten dosttan para bulacaksın çare yokCiddi diyorum knk kira parasını yedim 10 k ihtiyacım var yemin ederim
Holi44 yardımseverler derneğiHaydaa
Kimsem yokEşten dosttan para bulacaksın çare yok
Oynamadan önce düşüncen o zaman foruma mi guvendin oynarkenKimsem yok
Bu taktik tutar birinden acil 20 bulKardeş ev sahibini ara 2 saatliğine 20 binlira borç iste. Fenerbahçe çevirire bas. Gelen parayı komple adama geri at.