Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiramı Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,892
7,567
113
Ne denir bilinmez. Bu bataklıkta kimse Nilüfer olmayacak o belli.

sweldook

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,245
2,240
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Gecmis olsun tekrarlamamak gerek aynı şeyi sonu kötü yoksa

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,194
2,947
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Kardeş ev sahibini ara 2 saatliğine 20 binlira borç iste. Fenerbahçe çevirire bas. Gelen parayı komple adama geri at.

muti1616

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
520
210
43
kimseye kulak asma hemen sakin oluyorsun kaybettiğin parayı unut hemen bi şekilde borc harc vs halledersin ama daha üstüne gider zararımı vs cıkarıcam diye uğraşırsan battıkca batarsın sonu yok bak bu işin sakın diyorum üstüne gitme ve unut o parayı bak lutfen abi kardeş ne olarak görürsen gör beni ama üzerine gidip zararımı cıkarıcam vs gibi hayallere kapılma biden 10 20k para bi şekilde hallolur 1 ay geriden gelirsin borclanırsın ama düzelir benzer durumlardan cok gectim cok üstüne gittiğim oldu hiç iyi bitmedi sonu kumar kazanıcam dediğinde değil tesadüfen bi anda kazandıran birşey emin ol kiranı cıkarsan şu an 2 saat sonra ulan bi kere verdik geri aldık belki bu sefer kirayı 2 ye katlarım diye beynını kemirip durucak sana vericem tek akıl ÜSTÜNE GİTME VE UNUT O PARAYI tek akıllı sen ben değiliz bizden üst akıllar var kumar zeki adam işidir aptalı oyna ve kazan !!!!!!!!!!

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,789
5,736
113
@Shellac 10 mesajı olan adam sinyal e çıkmış ne kadar doğru bilmiyorum ama dolandırılmayın çok olacağı bu konuya Benziyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...