- 2,144
- 2,438
- 113
Kapı pencere kaldıDogru bende evim😀
Kapı pencere kaldıDogru bende evim😀
Gelirler bırazdanKapı pencere kaldı
Abi 200 bini 2 orana sallasan tamamda 1.18 nedir ya yaşadığın strese degmezSabribey vardı oda benzinlikte pompacıydı hasılatı alıyor yemek yiyip geliyorum diye bütün parayı 1.15 basıyor sonrası malum patlıyor bizim arkadaş a101 akşam hasılatı alıyor 200 bin 1.18 basıyor oda patlıyor yani emanetin gözü göttedir derler herkese ders olması lazım
Ben evin bahçesindeki ağacım olay doğru 🤣Dogru bende evim😀
200k görmedik hayatımızda adam emanet parayı nasıl basıyor anlamiyorumSabribey vardı oda benzinlikte pompacıydı hasılatı alıyor yemek yiyip geliyorum diye bütün parayı 1.15 basıyor sonrası malum patlıyor bizim arkadaş a101 akşam hasılatı alıyor 200 bin 1.18 basıyor oda patlıyor yani emanetin gözü göttedir derler herkese ders olması lazım
harbi gormedın mı200k görmedik hayatımızda adam emanet parayı nasıl basıyor anlamiyorum
Aç birini doyuracaksam sen ne talep ediyorsun bizden onu anlamadım müftü yeni git o zaman cami hocasına git cemaatten sana para toplansın akıl ver dedin bu gelir elimizden.Eyvallah abi sen aç birini doyur
Yok hep 30-40k gördüm üstüne çıkamadımharbi gormedın mı
Numaranı at bana dost 2 saate görüntülü arayayım seni insanlık ölmedi görmeden ölme200k görmedik hayatımızda adam emanet parayı nasıl basıyor anlamiyorum
Tam 10 senedir oynuyorum dostYeni oyuncu yapabilir böyle hatalar ona birşey diyemem
500 tl kupon parası atcaktım forumda ılk defa bırı para teklıfımızı ters çevırdı vay be takdir ettimParamız yok belki ama gerek yok saol
Maaş yatıyor ertesi güne çıkmıyorTamam kral en zengini sensin![]()
Lan saka yapıyok gül gec illa laf sokacan dimi😂Tamam kral en zengini sensin![]()
O banlanmamismiydiSabribey vardı oda benzinlikte pompacıydı hasılatı alıyor yemek yiyip geliyorum diye bütün parayı 1.15 basıyor sonrası malum patlıyor bizim arkadaş a101 kasada akşam hasılatı alıyor 200 bin 1.18 basıyor oda patlıyor yani emanetin gözü göttedir derler herkese ders olması lazım
Xero gel500 tl kupon parası atcaktım forumda ılk defa bırı para teklıfımızı ters çevırdı vay be takdir ettim
Beni ara görüntülü kral benim ihtiyacım war esasNumaranı at bana dost 2 saate görüntülü arayayım seni insanlık ölmedi görmeden ölme
Ben sirf kendime guvenmedigim için geldigi gibi borclara kiraya vs gece atiyorum hemenMaaş yatıyor ertesi güne çıkmıyor