- 5,018
- 2,198
- 113
Onlarıda çifte katlarım diye atmadım kumara evlilik varmıİstiyorum çevremdeki herkesten altın nakit ne olursa
Onlarıda çifte katlarım diye atmadım kumara evlilik varmıİstiyorum çevremdeki herkesten altın nakit ne olursa
Kumarci piskolojisi dost cok yaşadım aynisini1 ay önce iş yerinden 200 k aldım bedelli yatıracam diye verdiler 80 k eksiğim vardı 290 yaptım dedım az daha oynayayım bana da kalsın 130 k ya düşurdum sonra ara verdım ertesı gun 285 k yaptım ceker cekmes ödedim sonra dedım ulan salak ya kaybetseydın iş yerine ayrı ailene ayrı madara olacaktın dıye yani emanet para son para ile oynanmaz ben bunu öğrendim ha rast gitti götü kurtardım ama kulağıma küpe oldu
kumarcı adama sadaka verılmezValla fazlasıyla olmaya çalışıyorum hangı sadakanın kımı ne zaman kurtaracagı bellı olmuyor
Bide bulup onuda ikiye katlarim diye gidiyormusSende iyi halt ettin 🤣 20 k bulunmak istenilsin bulunur yeter ki gönül istesin
Taaaa buralar kadar Geldi zühtü amanını ben sana yandım zühtüUla o değil günde 14 bin lira kazandığım bir iş var , 14 binn yani . İşin riski miskinne olursa olsun paraya bak .. ben ona rağmen o gün yine gittim tüm parayı yine bu illete verdim, aynı hafta 3 defa![]()
2 ye katlarım diye yine aynisi olacakİşin kötü yanı, gerçekçi birşey daha yazayım. Bu kardeşim benden ufak şimdi evin kirasını bulsa yine gidip o kirayı vermeyecek , şuan bunu okurken bile kendiyle bir çelişti, keşke böyle olmasaydı
Allah Yardımcın olsun Canım Gardasim
Ya 3 e katlarsa2 ye katlarım diye yine aynisi olacak
Büyük konuşma dost umarim yaşamazsınAgalar yanlış anlamayın da ben 6 senedir oynuyorum bunu aile evindeyim kira nedir bilmem ama kira parasını basan adamlığından şüphe duymalı bence
Kumarcı adama sadaka olmaz malesef dost bu adama yardımcı olsan onuda kumara verirValla fazlasıyla olmaya çalışıyorum hangı sadakanın kımı ne zaman kurtaracagı bellı olmuyor
Hep oyle diye diye zaten kaybediyoruzYa 3 e katlarsa
tmm gergedan abiYa 3 e katlarsa
Emin ol olmazdı da Allah razı olsunİşin kötü yanı, gerçekçi birşey daha yazayım. Bu kardeşim benden ufak şimdi evin kirasını bulsa yine gidip o kirayı vermeyecek , şuan bunu okurken bile kendiyle bir çelişti, keşke böyle olmasaydı
Büyük konuşmam tabi ama 6 senede birşeyimi satıp oynamadım veya gerekli olan birşeyi kumara basmadım yada borcum yok o yüzden net konuştumBüyük konuşma dost umarim yaşamazsın
Kendini aç bıraksın Markette bıyere borç yazdırsın çoluk çoçuk varsa onlar aç kalmasın kendi kendini nasıl olsa doyurur biraz gerçeklik olsa inansam 3/5 yardım ederim ama sanmamDiğer ay maaşı hine yetmicek 2 ye katliyim derken bu olay intihara kadar gidicek
Biz yine kinamayalim abi gerçekten buradaki herkesin işi zor ustadİşin kötü yanı, gerçekçi birşey daha yazayım. Bu kardeşim benden ufak şimdi evin kirasını bulsa yine gidip o kirayı vermeyecek , şuan bunu okurken bile kendiyle bir çelişti, keşke böyle olmasaydı
Ben çok şey kaybettim cok farkli insan yapti beni cok şükür yine bir sekilde direniyorumBüyük konuşmam tabi ama 6 senede birşeyimi satıp oynamadım veya gerekli olan birşeyi kumara basmadım yada borcum yok o yüzden net konuştum
Geçmiş olsun kötü olmuş ama emin konuşamam ama bu durumları yaşayanlarda gördüğüm para bir şekil bulunuyor tövbe bir daha oynamam diyip 2 gün sonra devam, kınamıyorum hepimiz için geçerli geçmiş olsun tekrardan.Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana