Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiramı Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
388
83
1 ay önce iş yerinden 200 k aldım bedelli yatıracam diye verdiler 80 k eksiğim vardı 290 yaptım dedım az daha oynayayım bana da kalsın 130 k ya düşurdum sonra ara verdım ertesı gun 285 k yaptım ceker cekmes ödedim sonra dedım ulan salak ya kaybetseydın iş yerine ayrı ailene ayrı madara olacaktın dıye yani emanet para son para ile oynanmaz ben bunu öğrendim ha rast gitti götü kurtardım ama kulağıma küpe oldu
Kumarci piskolojisi dost cok yaşadım aynisini

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
366
83
Agalar yanlış anlamayın da ben 6 senedir oynuyorum bunu aile evindeyim kira nedir bilmem ama kira parasını basan adamlığından şüphe duymalı bence

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,856
4,264
113
İşin kötü yanı, gerçekçi birşey daha yazayım. Bu kardeşim benden ufak şimdi evin kirasını bulsa yine gidip o kirayı vermeyecek , şuan bunu okurken bile kendiyle bir çelişti, keşke böyle olmasaydı
Allah Yardımcın olsun Canım Gardasim

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
2,867
113
Ula o değil günde 14 bin lira kazandığım bir iş var , 14 binn yani . İşin riski miskinne olursa olsun paraya bak .. ben ona rağmen o gün yine gittim tüm parayı yine bu illete verdim, aynı hafta 3 defa :D
Taaaa buralar kadar Geldi zühtü amanını ben sana yandım zühtü

ruha200

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
388
83
İşin kötü yanı, gerçekçi birşey daha yazayım. Bu kardeşim benden ufak şimdi evin kirasını bulsa yine gidip o kirayı vermeyecek , şuan bunu okurken bile kendiyle bir çelişti, keşke böyle olmasaydı
2 ye katlarım diye yine aynisi olacak

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
2,867
113
Diğer ay maaşı hine yetmicek 2 ye katliyim derken bu olay intihara kadar gidicek
Kendini aç bıraksın Markette bıyere borç yazdırsın çoluk çoçuk varsa onlar aç kalmasın kendi kendini nasıl olsa doyurur biraz gerçeklik olsa inansam 3/5 yardım ederim ama sanmam

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,992
15,121
113
Biz yine kinamayalim abi gerçekten buradaki herkesin işi zor ustad

tnhnbk71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
692
429
63
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
Geçmiş olsun kötü olmuş ama emin konuşamam ama bu durumları yaşayanlarda gördüğüm para bir şekil bulunuyor tövbe bir daha oynamam diyip 2 gün sonra devam, kınamıyorum hepimiz için geçerli geçmiş olsun tekrardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...