Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kiramı Yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,892
16,673
113
Kirayı ödeyeceğim diye dalga vermeye başladım, günlük 70 bin topluyodm .. 14 ki kazançtı .. dükkanın parssini yedim . Gittim yanların 2 saat felan dövdüler mermi atacaklar di bir şekilde para toplandı felan filan
helal olsun konu sahibi umarım can kulağıyla dinliyordur bunları. böyle akla ihtiyacı var sana da teşekkür ederiz eğitici cümlelerin için

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,856
4,264
113
Ula o değil günde 14 bin lira kazandığım bir iş var , 14 binn yani . İşin riski miskinne olursa olsun paraya bak .. ben ona rağmen o gün yine gittim tüm parayı yine bu illete verdim, aynı hafta 3 defa :D

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,006
2,867
113
Arkadaşlar nolur bana Akıl verin kiramı bir günde kumarda yedim kenarıda bir kuruş birikim yok ev sahibini 10 gündür erteliyorum yarın yarın diye ne yapayım bilmiyorum akıl verin bana
10 gün daha yarın de yada tek seferde diğer ay ikisini bir vereyim de gerçekten ver diğer ay ve bi daha bu boku yeme

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,856
4,264
113
helal olsun konu sahibi umarım can kulağıyla dinliyordur bunları. böyle akla ihtiyacı var sana da teşekkür ederiz eğitici cümlelerin için
Kanka Yanlış anlaşılmak istemem , demek istediğimi illaki anlamışsındır, 14 bin net kazancı olan işin parasını bile bu kumara verdim hemde dükkanın tüm parasıyla. 1.5 günde kiramı ödüyordum .. ama nerde

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,072
13,013
113
Bence yaz kanka çünkü akıla ihtiyacı var 15-20 yaşında çocuk olsa kimse kinamaz ama 25-26 yaşında evli bir insan birşey demiyorum kınamıyorum ama yaptığınıda hata olarak görmüyorum
Reis valla onu şuan çok iyi anlıyorum zamanında aynı boku ben 10 defa yedim bağımlılık başka bişey belliki başka sıkıntılarıda var onu halletmek için kirayı atmış

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,181
2,385
113
1 ay önce iş yerinden 200 k aldım bedelli yatıracam diye verdiler 80 k eksiğim vardı 290 yaptım dedım az daha oynayayım bana da kalsın 130 k ya düşurdum sonra ara verdım ertesı gun 285 k yaptım ceker cekmes ödedim sonra dedım ulan salak ya kaybetseydın iş yerine ayrı ailene ayrı madara olacaktın dıye yani emanet para son para ile oynanmaz ben bunu öğrendim ha rast gitti götü kurtardım ama kulağıma küpe oldu

haylan06

Daha ocak yakmayı bilmeyenler,liman yakar olmuş🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,986
13,099
113
Reis valla onu şuan çok iyi anlıyorum zamanında aynı boku ben 10 defa yedim bağımlılık başka bişey belliki başka sıkıntılarıda var onu halletmek için kirayı atmış
Sende iyi halt ettin 🤣 20 k bulunmak istenilsin bulunur yeter ki gönül istesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...