- 1,610
- 588
- 113
EvetttDışarıdamiydin dayı?
EvetttDışarıdamiydin dayı?
Benimki o geceden sonraki 3. roll sondan 3deyim siralamanin önemi var mı kiBu adamların hakkı neden yendi ben bu rolden sonra 3 roll daha takip ettim siz listeyi neye göre yapıyosunuz daha önce ödül alan adamları aynen tekrar yazmısşınız hayırdır ya adil olun biraz
Benim burada hak etmeyen birinin listede olduğunu kanitmarmisin? 1 mesaj değil listede olmayıpta listede olandan çok mesajı olana birini ispatlarmisin? Biz öyle rol takip ettirip arkadaşlarına dağıttiran insanlar değiliz kardeşim. Önce gel bi hak yenmisse ispatla banaZaten bikac kişi var 1 mesajda yazsa listede nasıl oluyo anlamiyorum.adam geliyo selam veriyo listeye giriyo 1 2 tanesi.hani bişey derdimde şuan adamın kuponu yatmış zaten bunu tartışmak yakışmaz bize diye susuyorum şu durumda.
Betcoda bu kadar yüksek basamazkiBetcoyami gecicen reis
Yok 100 k ya yakın kar varElde var 0 galiba 200 baslamistik yine 200 u kaldı diye gördüm ben
Ben almadim dost losteyi bu gun karismadimBu adamların hakkı neden yendi ben bu rolden sonra 3 roll daha takip ettim siz listeyi neye göre yapıyosunuz daha önce ödül alan adamları aynen tekrar yazmısşınız hayırdır ya adil olun biraz
Herkesi memnun etmek orrrrrooosss işidirDostum konu dışı ben zaten yeni geldim ama listeyi sana etkinlik sahibi mi verdi gönüllü mu yaptın eğer gönüllü yaptıysan bence hiç girme boş yere basın ağrır herkesi aynı anda mutlu edemezsin
Peki uzatmiycamBenim burada hak etmeyen birinin listede olduğunu kanitmarmisin? 1 mesaj değil listede olmayıpta listede olandan çok mesajı olana birini ispatlarmisin? Biz öyle rol takip ettirip arkadaşlarına dağıttiran insanlar değiliz kardeşim. Önce gel bi hak yenmisse ispatla bana
Onu o listeyi yapan adama sorursun. Benim listemde etkinlikte olduğun gorunmuyorBu adamların hakkı neden yendi ben bu rolden sonra 3 roll daha takip ettim siz listeyi neye göre yapıyosunuz daha önce ödül alan adamları aynen tekrar yazmısşınız hayırdır ya adil olun biraz
Kral o adamlar sabah 6 kadar takip etti ha olmadı herkes üzüldü saglık olsun dedi kapattı ama ordaki adamlar haketti siz sürekli aynı adamlara atıyosunuz ödülü şu ceteleşme işini birakın artık milletin hakkını yemeden adil olun millet kahvaltıya kalktıgında bu adamlar sabah 6 da ordaydıOnlardan su an tqkip eden varsa senin gibi ilk postaya koymayi dusunuyom
Sana gösteririmde neyseOnu o listeyi yapan adama sorursun. Benim listemde etkinlikte olduğun gorunmuyor
Ben bu gun mudahale etmrkten vazgecyim.dost dedigim.gibi bundan sonra liste bende olsa ilk senle blanks litedesin ama bu gunluk benlik bir sey yokKral o adamlar sabah 6 kadar takip etti ha olmadı herkes üzüldü saglık olsun dedi kapattı ama ordaki adamlar haketti siz sürekli aynı adamlara atıyosunuz ödülü şu ceteleşme işini birakın artık milletin hakkını yemeden adil olun millet kahvaltıya kalktıgında bu adamlar sabah 6 da ordaydı
Dost ortamı germeyin bakiin şimdi ben bir rol takip ettim konunun sonu gelmiş liste belirlenmiş şimdi sen farklı bir liste ortaya attın bu olmaz ama işin içinde sürekli aynı isimler dönüyorsa art niyet vardırSana gösteririmde neyse
Kashima dostum boşver uzatmaOnu o listeyi yapan adama sorursun. Benim listemde etkinlikte olduğun gorunmuyor