- 5,059
- 2,149
- 113
Topluluk kashimanın adaletine güveniriz dedi konu kapandı şuan sebepsiz uzuyorListeyi baştan sinan yapsın @Kara4733 ortalık karıştı
Topluluk kashimanın adaletine güveniriz dedi konu kapandı şuan sebepsiz uzuyorListeyi baştan sinan yapsın @Kara4733 ortalık karıştı
Sen arızamisin? Bugün etkinliktemiydin. Listede değilsin haydiSana gösteririmde neyse
Dostum konu kapanacak arkdasla görüşsn kaç kişiye atilavaksa noktayı koyun konu kapansin yoksa uzayıp gidecekSen arızamisin? Bugün etkinliktemiydin. Listede değilsin haydi
Erhan sende aldın o gün listede 4.siradasin o geceden beri her rollde varım sondan 3-4 siradayimListe de hiç bir sıkıntı yok 10 numara liste olmus
erhan dbakır merkezde misinListe de hiç bir sıkıntı yok 10 numara liste olmus
Şuan adalet yok bilginiz olsunErhan sende aldın o gün listede 4.siradasin o geceden beri her rollde varım sondan 3-4 siradayim
Bizimkiler 200 tl için yiyolar biribirini teselli etmemiz lazimken @Kara4733 ü helal olsun yanı sizeOlm adam 200 k para kaybettinlan
Büyük ihtimalle olmaz reis zaten mantıklı olanda odur bence adam bı ton para kaybetti tekteŞimdi dağıtım olakcsmı onu anlamadım ben
kardeşim bu roll farklı değil mi 2 yıl önceki rollerdeki hakkını da mı arıcanErhan sende aldın o gün listede 4.siradasin o geceden beri her rollde varım sondan 3-4 siradayim