Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kara4733 / Kasa 200K Hedef Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,859
1,669
113
Bende liste konusu deil şuan adam kaybetmiş uzatmaya gerek yok diyorummmmm.
Gerekirse hiç kimseye vermesin.adam 187k kaybetti kuponda liste muhabbeti uzamasin konusnkapansin diyorum.haksizlik var veya yok onun sırası deil simdiii

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,336
21,779
113
Erhan sende aldın o gün listede 4.siradasin o geceden beri her rollde varım sondan 3-4 siradayim
Her rolde dağıtım olur zaten gecen rolde aldik rol actik dağıtım yaptık bide üstüne bugunde bastan sona varım ee gecen aldim diye simdi neden almiyim onu anlamadim

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,557
11,702
113
180k basilan kupon kaybetti 200k basilmisti ilk el kâr yok dagitim yok henuz uzamasin

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,951
1,498
113
Arkadaşlar zaten dağıtım falan yok şuanda, arkadaş ya 0 a0 başladığı yere geri döndü oradan devam edecek dağıtım falan yok şuanda tartışmayın artık yeter gözünüzü seveyim
Dost dağıtımı tartışımıyoruz listeyi tartışıyoruz şuan, ve liste harbiden saçma geçen rollden alan adamlar listede başı çekmiş şuan bakınca fark ediyorum

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Şu forumda 3 yıldır üyeyim belki 3 yılda 3-5 roll anca takip edip katilmisimdir. Yine ağzımızdan burnumuzdan getirdiniz liste muhabbetine, yapmayın şunu ya

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,859
1,669
113
Dost dağıtımı tartışımıyoruz listeyi tartışıyoruz şuan, ve liste harbiden saçma geçen rollden alan adamlar listede başı çekmiş şuan bakınca fark ediyorum
Ya diycek cok şey var ama şuan sırası deil reis.adam kazansaydi bende çok şey diycektimde kaybetmiş gerek yok bence

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,555
353
83
Kazanç yok arkadaşlar dağıtım olmayacak büyük ihtimalle Kara kar etmedi yani kaybetti kupon elde sıfır no.kavga no stres

SüperMario

Beşiktaş JK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,728
2,598
113
Bence konuyu kapatın, konu kapanacak az kaldı.

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,324
1,911
113
Kardeşim, ben burda kimseyi tanimam etmem ama sana mantıklı cevabım şu.
Bu adamlar roll takipliyordur sürekli geçen de etmiştir şimdi de etmiştir alır ödülünü 10 tane roll olur 10 tanesinide takip eder hepsinden de yine alır ödülünü yani başka etkinlikten para alan adam buradan alamaz diye bir kural yokki sen neden bu kadar kasiyosun alacaklar abi adamlar takip ediyosa alacak yani

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,557
11,702
113
Sen bu arkadaş ilk roll actıgından beri burdasın sen anladın olayı bence ona göre kara verin
Olay şu hocam o gun roll devam edemedigi icin o bitti konu sahibi bu gun bastan yeni roll yeni takipler icin baslatti eger o gun odul alamayan oncelikli deseydi mudahale edilirdu ama şu an yapacak bir sey yok zaten komple yeni konu wcilir kara gitti ortalikta yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...