Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kara4733 / Kasa 200K Hedef Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,956
1,500
113
Bu adamların hakkı neden yendi ben bu rolden sonra 3 roll daha takip ettim siz listeyi neye göre yapıyosunuz daha önce ödül alan adamları aynen tekrar yazmısşınız hayırdır ya adil olun biraz
Benimki o geceden sonraki 3. roll sondan 3deyim siralamanin önemi var mı ki

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,993
4,566
113
Zaten bikac kişi var 1 mesajda yazsa listede nasıl oluyo anlamiyorum.adam geliyo selam veriyo listeye giriyo 1 2 tanesi.hani bişey derdimde şuan adamın kuponu yatmış zaten bunu tartışmak yakışmaz bize diye susuyorum şu durumda.
Benim burada hak etmeyen birinin listede olduğunu kanitmarmisin? 1 mesaj değil listede olmayıpta listede olandan çok mesajı olana birini ispatlarmisin? Biz öyle rol takip ettirip arkadaşlarına dağıttiran insanlar değiliz kardeşim. Önce gel bi hak yenmisse ispatla bana

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,870
1,684
113
Benim burada hak etmeyen birinin listede olduğunu kanitmarmisin? 1 mesaj değil listede olmayıpta listede olandan çok mesajı olana birini ispatlarmisin? Biz öyle rol takip ettirip arkadaşlarına dağıttiran insanlar değiliz kardeşim. Önce gel bi hak yenmisse ispatla bana
Peki uzatmiycam

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,443
2,791
113
Onlardan su an tqkip eden varsa senin gibi ilk postaya koymayi dusunuyom
Kral o adamlar sabah 6 kadar takip etti ha olmadı herkes üzüldü saglık olsun dedi kapattı ama ordaki adamlar haketti siz sürekli aynı adamlara atıyosunuz ödülü şu ceteleşme işini birakın artık milletin hakkını yemeden adil olun millet kahvaltıya kalktıgında bu adamlar sabah 6 da ordaydı

sinansrml63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42,870
11,843
113
Kral o adamlar sabah 6 kadar takip etti ha olmadı herkes üzüldü saglık olsun dedi kapattı ama ordaki adamlar haketti siz sürekli aynı adamlara atıyosunuz ödülü şu ceteleşme işini birakın artık milletin hakkını yemeden adil olun millet kahvaltıya kalktıgında bu adamlar sabah 6 da ordaydı
Ben bu gun mudahale etmrkten vazgecyim.dost dedigim.gibi bundan sonra liste bende olsa ilk senle blanks litedesin ama bu gunluk benlik bir sey yok

Yapabilirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,464
4,764
113
Sana gösteririmde neyse
Dost ortamı germeyin bakiin şimdi ben bir rol takip ettim konunun sonu gelmiş liste belirlenmiş şimdi sen farklı bir liste ortaya attın bu olmaz ama işin içinde sürekli aynı isimler dönüyorsa art niyet vardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...