- 2,955
- 1,500
- 113
Aynen karamÇekim gelsin başka sitede devam beyler NBA de devam u 20 aynı yerde saydiriyor
Aynen karamÇekim gelsin başka sitede devam beyler NBA de devam u 20 aynı yerde saydiriyor
Benım mesaj 40. Sayfdaymıs en sındayım demekki 40. Sayfadan snra kımseyi almadı listeyeDostum konuyla hiç alakam yok tek mesajım da yok ama jakadlin arkasında olmasi gereken en az 3 adam sayarım. Konuyu takip ettim yorum yazmasam bile
inş full won olsunÇekim gelsin başka sitede devam beyler NBA de devam u 20 aynı yerde saydiriyor
Zaten bikac kişi var 1 mesajda yazsa listede nasıl oluyo anlamiyorum.adam geliyo selam veriyo listeye giriyo 1 2 tanesi.hani bişey derdimde şuan adamın kuponu yatmış zaten bunu tartışmak yakışmaz bize diye susuyorum şu durumda.Dostum konuyla hiç alakam yok tek mesajım da yok ama jakadlin arkasında olmasi gereken en az 3 adam sayarım. Konuyu takip ettim yorum yazmasam bile
İstisna belki gözden kaçırdım belki kopyala yapisturda sıkıntı olmuş olabilir. Kemfimden feragat ederim o konuda sıkıntı yok.Dostum konuyla hiç alakam yok tek mesajım da yok ama jakadlin arkasında olmasi gereken en az 3 adam sayarım. Konuyu takip ettim yorum yazmasam bile
Geçen geceden sabah 6 ya kadar takip edip alamayan kişiler var listede dostZaten bikac kişi var 1 mesajda yazsa listede nasıl oluyo anlamiyorum.adam geliyo selam veriyo listeye giriyo 1 2 tanesi.hani bişey derdimde şuan adamın kuponu yatmış zaten bunu tartışmak yakışmaz bize diye susuyorum şu durumda.
Dışarıdamiydin dayı?
Sen adamsin dostSıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Neyse ok diyorum suanKardeşim adamın mesajı senden önce takip ediyorsa senden öndedir. Takibi bıraktıysa zaten listede değildir. Ben buraya attim ki kimsenin hakkına girmeyim diye. Senin mi hakkına girecem?
Yok dostum senin işin de kolay değil o kadar kisiyi ayıklamak ama bilgin olsun diye dedim olablir sen gözden kaçırmışsın. Listede sorun yok ama sıralamada sorun var.İstisna belki gözden kaçırdım belki kopyala yapisturda sıkıntı olmuş olabilir. Kemfimden feragat ederim o konuda sıkıntı yok.
Elde var 0 galiba 200 baslamistik yine 200 u kaldı diye gördüm ben@Kara4733 suan kar zarar durumu ne
Dostum konu dışı ben zaten yeni geldim ama listeyi sana etkinlik sahibi mi verdi gönüllü mu yaptın eğer gönüllü yaptıysan bence hiç girme boş yere basın ağrır herkesi aynı anda mutlu edemezsinKardeşim adamın mesajı senden önce takip ediyorsa senden öndedir. Takibi bıraktıysa zaten listede değildir. Ben buraya attim ki kimsenin hakkına girmeyim diye. Senin mi hakkına girecem?
Bu adamların hakkı neden yendi ben bu rolden sonra 3 roll daha takip ettim siz listeyi neye göre yapıyosunuz daha önce ödül alan adamları aynen tekrar yazmısşınız hayırdır ya adil olun birazSen adamsin dost
1 hafta oncekı lısteyı neden attınBu adamların hakkı neden yendi ben bu rolden sonra 3 roll daha takip ettim siz listeyi neye göre yapıyosunuz daha önce ödül alan adamları aynen tekrar yazmısşınız hayırdır ya adil olun biraz