Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kara4733 / Kasa 200K Hedef Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,149
22,112
113
Sıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Ben ılk geldım konuya yazmayı unuttum

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,886
2,396
113
Sıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Emegine sağlık

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
354
83
3 senedir bu forumdayim daha görmedim kimseyi kayirdigini onlarda pek bi muhabettimiz yok adam kim varsa onu yazmış bazıları var liste başında ama sadece başta başka yoklar

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,330
1,912
113
Olmadı abi olmadiio ya sicip sivadilar resmen

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
Kashima

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,557
354
83
3 senedir bu forumdayim daha görmedim kimseyi kayirdigini onlarda pek bi muhabettimiz yok adam kim varsa onu yazmış bazıları var liste başında ama sadece başta başka yoklar onlarida yazmayip en iyisini yapmis sadece şans deyip daha da bişey yazmamışlar
@Kashima

RamizAmca

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
588
113
Benn
Kendim bilirim seni kaç senedir can sağlığı olsun söyle bişey düşünün tanışıyoruz öncelerden buradan değil terazisi sağlamdır @Kashima cansın dost

fatihgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,870
1,684
113
Ve bizden önce olan bikac kişi 1 2 mesaj arada yazdı geçti
Neyse bişey demiycem öyleyse öyledir diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...