AynenBorcun mu o kadar Ramiz dayı
Ben ılk geldım konuya yazmayı unuttumSıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Son 5
Emegine sağlıkSıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Benden 1 saat sonra geldın 10 kişi üstümde ismin tipik türkiye şartlarıBen ılk geldım konuya yazmayı unuttum
KashimaSıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Bol şansı olsun kara dostumuzun75 ardahan @tom4175
@Kashima3 senedir bu forumdayim daha görmedim kimseyi kayirdigini onlarda pek bi muhabettimiz yok adam kim varsa onu yazmış bazıları var liste başında ama sadece başta başka yoklar onlarida yazmayip en iyisini yapmis sadece şans deyip daha da bişey yazmamışlar
Kendim bilirim seni kaç senedir can sağlığı olsun söyle bişey düşünün tanışıyoruz öncelerden buradan değil terazisi sağlamdır @Kashima cansın dostSıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Ve bizden önce olan bikac kişi 1 2 mesaj arada yazdı geçtiSıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir