Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Kara4733 / Kasa 200K Hedef Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,171
1,355
113
Sıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
Dakika sayanlar tam liste

terma19010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
664
237
43
Sıralı liste. Kimse hiç bir şekilde itiraz edemez. Takip etmeyenler bir kaç mesajı olanlar listeye alınmadı. Etkinlik sahibi ilk 5 yada ilk 10 vs derse listenin sıralı hali budur. Haksızlık yaptığımı düşünen varsada birsey demicem. Beni bilen bilir bilmeyende kendi bilir
eline sağlık

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,331
1,913
113
2 2lik son hucumda da son saniye bi üçlük won diyelim

askorpinoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,856
1,458
113
İtiraz ediyorum konuya ilk mesajim

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
Kanka sıralı degıl liste benden sonra gelen 4 kısı sayarım sana ama en sondayım🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...