http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojo Çekiliş Hakkında

ajuSa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,276
1,748
113
Şöyle yatırımım olduguna dair kanıtta atayım denemek isteyen olursa yazsın dmden jojobet yerse yer yemezse zaten yatırımınız olmadıgı ıcın alamıyacaksınız

1.png

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,512
12,259
113
Çekiliş sonuçları nerede yazıyor

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,656
8,468
113
Zaten yaparsın reis taş atıp kolun yorulmayacak da kime nasıl güveneceksin
İşte orası sıkıntı kardo. Kumarbaz adam çok da güvenilecek bir adam değildir. Nelere şahit olduk burda. Kaç kişi dağıtım paralarını alıp tüydü. 3 5 binleri. 50 bine kimliğini değiştirir buradakiler

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,453
1,348
113
İşte orası sıkıntı kardo. Kumarbaz adam çok da güvenilecek bir adam değildir. Nelere şahit olduk burda. Kaç kişi dağıtım paralarını alıp tüydü. 3 5 binleri. 50 bine kimliğini değiştirir buradakiler
Aynen öyle kimse üstüne alınmasın da yani 50 k para alıp buraya baska nıckle kaydolsa nerde nasıl bulacaksın adamı zaten illegal işler bi bardak su içeceksin üstüne

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,512
12,259
113
Yatırım yoksa katılım şartını karşılamıyorsanız katılmayın beyler başkasının hakkına giriyorsunuz
Siteye tek yatırım olması yeterli mi buranın yoksa çekiliş icin mi yatırım gerekiyordu en son 2 ay önce yatırım yapmıştım

Gknn1910

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
683
276
63
Yatırım yoksa vermez buraya jojobet dolandırıcıdır diye konu açmaktan başka bişey yapamazsın

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,656
8,468
113
Aynen öyle kimse üstüne alınmasın da yani 50 k para alıp buraya baska nıckle kaydolsa nerde nasıl bulacaksın adamı zaten illegal işler bi bardak su içeceksin üstüne
Aynen öyle illegal olay döndüğü için hakkını zaten yasal yoldan arayamazsın. Artık gözü karartıp gerçek kimliğine ulaşabilirsen kafasını gözünü kırıp alacan ya da bulamazsan üstüne bir bardak su içeceksin, ki bu daha büyük bir ihtimal.

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,616
2,395
113
ben yaptim burdan birine10k aldim 40 ona attim tg silmesi gerekiyo sadece no uzerine devrediyo