http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Jojo Çekiliş Hakkında

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,657
8,531
113
Hacı bugün yatırım yapmış olan ama sağlam güvenilir birini bulup onun kullanıcı adını vermen lazım. Bildiğin tanıdığın biri yoksa güvenmesi de zor. 50 k da az para değil. Burda millet yüz lira için birbirini boğazlıyor. Umarım alabilirsin.

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,316
2,171
113
Hacı bugün yatırım yapmış olan ama sağlam güvenilir birini bulup onun kullanıcı adını vermen lazım. Bildiğin tanıdığın biri yoksa güvenmesi de zor. 50 k da az para değil. Burda millet yüz lira için birbirini boğazlıyor. Umarım alabilirsin.
Öyle sadece kullanıcı adı verince oluyor mu tg numara falan gözükmesi lazımdu sanki

byildirim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,231
490
83
beyler telefon numaranı paylaşıyosun verirken başkasının adına almanız imkansız yani bana holiganınki cıkmıstı telefon numara kontrolü yapıyolar verdiğin kullanıcı adına göre özetle o gün yatırımınız yoksa alamazsınız

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,657
8,531
113
Öyle sadece kullanıcı adı verince oluyor mu tg numara falan gözükmesi lazımdu sanki
Aga bu yöntemi duydum ben de nasıl yapıyorlar bilmiyorum bende de biraz soru işareti var açıkçası numaranı sorgulamaları lazım sonuçta verdiğin kişi ile numara tutmayacak inşallah sadece kullanıcı adı yetiyordur.

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,316
2,171
113
Aga bu yöntemi duydum ben de nasıl yapıyorlar bilmiyorum bende de biraz soru işareti var açıkçası numaranı sorgulamaları lazım sonuçta verdiğin kişi ile numara tutmayacak inşallah sadece kullanıcı adı yetiyordur.
Onu sonradan değiştirdiler

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,441
779
113
Kullanıcı adı yetmiyor. Telegramdan yazıyor adam numaranı görünür yap diyor telegramdaki. O numaranla sitedeki numaranı karşılaştırıyor. Yani imkansız gibi bişey yemezler

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,657
8,531
113
Kullanıcı adı yetmiyor. Telegramdan yazıyor adam numaranı görünür yap diyor telegramdaki. O numaranla sitedeki numaranı karşılaştırıyor. Yani imkansız gibi bişey yemezler
Doğru haklısın bence de numara sorgulaması yaparlar öbür türlüsü kandırmacaya çok açık oluyor jojo falan bunlar pek tufaya gelmez gibi

akonlyyy

Sözü tartmadan söyleyen,aldığı cevaptan incinmesin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,441
779
113
Doğru haklısın bence de numara sorgulaması yaparlar öbür türlüsü kandırmacaya çok açık oluyor jojo falan bunlar pek tufaya gelmez gibi
Bunlar sağlam yapıyor işlerini. Ama iyice kıllanıyorum yatırım yapmayanlara özellikle mi çıkarıyorlar diye. Yatırım var birtane çıkmadı daha

ozzy1221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,061
1,227
113
Mesela ne istiyolar. Bilmediğim için soruyorum
Kanka kullanıcı adını telefon numaranı profil yüklüyorsun kandırmaya çalıştık boz de yemedi videolu kanıt falan baya şey istiyor 50 bini vermiyorlar öyle kolay kolay zaten şu çekilişte 100 kişiden 5 kişi kazanıyordur şartları yerine getiren