- 3,316
- 2,171
- 113
Ne zaman yaptınızKral birini bul yatirinli telegramda yazan kişiye onun kullanıcı adını ver biriyle öyle yapmıştık burda
Ne zaman yaptınızKral birini bul yatirinli telegramda yazan kişiye onun kullanıcı adını ver biriyle öyle yapmıştık burda
Boşa 50 k gitmesin iyi para knkTam öyle olmuyor da biri yapmıştı burda sanki
Bana çıktı yatırım vardı çekim yaptımDaha önce çekiliş çıkan oldu mu yatırımsız deneyen
Bı kaç ay oldu herhalde tam hatırlamıyorum kralNe zaman yaptınız
Bilenler yazıyor bakalımBoşa 50 k gitmesin iyi para knk
Öyle sadece kullanıcı adı verince oluyor mu tg numara falan gözükmesi lazımdu sankiHacı bugün yatırım yapmış olan ama sağlam güvenilir birini bulup onun kullanıcı adını vermen lazım. Bildiğin tanıdığın biri yoksa güvenmesi de zor. 50 k da az para değil. Burda millet yüz lira için birbirini boğazlıyor. Umarım alabilirsin.
Aga bu yöntemi duydum ben de nasıl yapıyorlar bilmiyorum bende de biraz soru işareti var açıkçası numaranı sorgulamaları lazım sonuçta verdiğin kişi ile numara tutmayacak inşallah sadece kullanıcı adı yetiyordur.Öyle sadece kullanıcı adı verince oluyor mu tg numara falan gözükmesi lazımdu sanki
Onu sonradan değiştirdilerAga bu yöntemi duydum ben de nasıl yapıyorlar bilmiyorum bende de biraz soru işareti var açıkçası numaranı sorgulamaları lazım sonuçta verdiğin kişi ile numara tutmayacak inşallah sadece kullanıcı adı yetiyordur.
Kullanıcı adı yetmiyor. Telegramdan yazıyor adam numaranı görünür yap diyor telegramdaki. O numaranla sitedeki numaranı karşılaştırıyor. Yani imkansız gibi bişey yemezlerAga bu yöntemi duydum ben de nasıl yapıyorlar bilmiyorum bende de biraz soru işareti var açıkçası numaranı sorgulamaları lazım sonuçta verdiğin kişi ile numara tutmayacak inşallah sadece kullanıcı adı yetiyordur.
Doğru haklısın bence de numara sorgulaması yaparlar öbür türlüsü kandırmacaya çok açık oluyor jojo falan bunlar pek tufaya gelmez gibiKullanıcı adı yetmiyor. Telegramdan yazıyor adam numaranı görünür yap diyor telegramdaki. O numaranla sitedeki numaranı karşılaştırıyor. Yani imkansız gibi bişey yemezler
Kafanızı boşuna yormayın 50 tane teyit istiyorlar vermiyorlar1 hafta önce çıktı bana yatırım yoktu eklenmedi telegram vip şuan Ekli dosyayı görüntüle 861965
Vip olunca ne oluyorki ne gibi ozelligi varmis1 hafta önce çıktı bana yatırım yoktu eklenmedi telegram vip şuan Ekli dosyayı görüntüle 861965
Bunlar sağlam yapıyor işlerini. Ama iyice kıllanıyorum yatırım yapmayanlara özellikle mi çıkarıyorlar diye. Yatırım var birtane çıkmadı dahaDoğru haklısın bence de numara sorgulaması yaparlar öbür türlüsü kandırmacaya çok açık oluyor jojo falan bunlar pek tufaya gelmez gibi
Mesela ne istiyolar. Bilmediğim için soruyorumKafanızı boşuna yormayın 50 tane teyit istiyorlar vermiyorlar
Jojoda sadece kulanici adı ile oluyor kralÖyle sadece kullanıcı adı verince oluyor mu tg numara falan gözükmesi lazımdu sanki
Kanka kullanıcı adını telefon numaranı profil yüklüyorsun kandırmaya çalıştık boz de yemedi videolu kanıt falan baya şey istiyor 50 bini vermiyorlar öyle kolay kolay zaten şu çekilişte 100 kişiden 5 kişi kazanıyordur şartları yerine getirenMesela ne istiyolar. Bilmediğim için soruyorum