- 1,016
- 394
- 83
1kJojoya kaç k yatırım olması lazım bugün
1kJojoya kaç k yatırım olması lazım bugün
Ben 5 e yapardımAdam 10 k cebine indirecek la niye yapmasın benim bugün yatırım olsa ben piyasayı düşürür 7.5a anlaşırdım 🤣
Zaten yaparsın reis taş atıp kolun yorulmayacak da kime nasıl güveneceksinAdam 10 k cebine indirecek la niye yapmasın benim bugün yatırım olsa ben piyasayı düşürür 7.5a anlaşırdım 🤣
Dur be kardeşim böyle böyle bütün parayı adama verecez bize ne kaldı. 4.5a ben kabulüm.Ben 5 e yapardım
İşte orası sıkıntı kardo. Kumarbaz adam çok da güvenilecek bir adam değildir. Nelere şahit olduk burda. Kaç kişi dağıtım paralarını alıp tüydü. 3 5 binleri. 50 bine kimliğini değiştirir buradakilerZaten yaparsın reis taş atıp kolun yorulmayacak da kime nasıl güveneceksin
Knka ekmek aslanın ağzındaDur be kardeşim böyle böyle bütün parayı adama verecez bize ne kaldı. 4.5a ben kabulüm.
Knka ekmek aslanın ağzındaDur be kardeşim böyle böyle bütün parayı adama verecez bize ne kaldı. 4.5a ben kabulüm.
Aynen öyle kimse üstüne alınmasın da yani 50 k para alıp buraya baska nıckle kaydolsa nerde nasıl bulacaksın adamı zaten illegal işler bi bardak su içeceksin üstüneİşte orası sıkıntı kardo. Kumarbaz adam çok da güvenilecek bir adam değildir. Nelere şahit olduk burda. Kaç kişi dağıtım paralarını alıp tüydü. 3 5 binleri. 50 bine kimliğini değiştirir buradakiler
Siteye tek yatırım olması yeterli mi buranın yoksa çekiliş icin mi yatırım gerekiyordu en son 2 ay önce yatırım yapmıştımYatırım yoksa katılım şartını karşılamıyorsanız katılmayın beyler başkasının hakkına giriyorsunuz
Bugun yatırım olması lazım dost min 1 kSiteye tek yatırım olması yeterli mi buranın yoksa çekiliş icin mi yatırım gerekiyordu en son 2 ay önce yatırım yapmıştım
Aynen öyle illegal olay döndüğü için hakkını zaten yasal yoldan arayamazsın. Artık gözü karartıp gerçek kimliğine ulaşabilirsen kafasını gözünü kırıp alacan ya da bulamazsan üstüne bir bardak su içeceksin, ki bu daha büyük bir ihtimal.Aynen öyle kimse üstüne alınmasın da yani 50 k para alıp buraya baska nıckle kaydolsa nerde nasıl bulacaksın adamı zaten illegal işler bi bardak su içeceksin üstüne
Bana da özel bağlantı geldi siz diye bir şey geliyor herhalde yatırım yok yatırım yapsak oluyor muBugun yatırım olması lazım dost min 1 k
yok çekilişten sonra yatırım yaparsan geçerli olmiyorBana da özel bağlantı geldi siz diye bir şey geliyor herhalde yatırım yok yatırım yapsak oluyor mu
Öncesinde istiyor galiba Olmaz diye bılıyorum bıkac arkadasa eklememıstı yatırım yok diye ama yanıltmayayım seniBana da özel bağlantı geldi siz diye bir şey geliyor herhalde yatırım yok yatırım yapsak oluyor mu