E anlasın adamla ortalık çakal dolu kaptırmasın birine 😂valla yardımcı olurum sıkıntı yok rizeliden yanlış gelmez kendide çok iyi bilir
E anlasın adamla ortalık çakal dolu kaptırmasın birine 😂valla yardımcı olurum sıkıntı yok rizeliden yanlış gelmez kendide çok iyi bilir
gün içinde 1k yatırımın varsa 50k ödülünü talep ediceksin işte jojodan yatırımın yoksa ekleme yapmazlar ödemezler bilgim buArkadaşlar bana çıktı ama kime yazacağımı bulamadım biri tarif edebilirmi?? Sadece böyle bir ekran çıktı karşımaEkli dosyayı görüntüle 862047
çekiş öncesi gün içinde yani 19 ekimde 1k yatırım istiyor diye biliyorum aksi durumda ödük hakkın yokbende kazandım ama yatırım yok
La sende mi Giresun'lusunbende kazandım ama yatırım yok
yok malesef boşa gittiçekiş öncesi gün içinde yani 19 ekimde 1k yatırım istiyor diye biliyorum aksi durumda ödük hakkın yok
Yatırım yapanlar var forumda tanınan bilinen kişilerden biriyle anlaşırsınız. Para kalmasın sitede boşunayok malesef boşa gitti
benim yatırım varda daha önce hiç çıkmadı almadım telefonumu kaldırmam gerekliymiş telegramdan senin eklemen felan gerekliymiş o konuları tam bilmiyorumyok malesef boşa gitti
Kolay o kısımlar ben yaptım birçok kez yardımcı da olurum ama aranızda anlaşmanız lazım önceliklebenim yatırım varda daha önce hiç çıkmadı almadım telefonumu kaldırmam gerekliymiş telegramdan senin eklemen felan gerekliymiş o konuları tam bilmiyorum
Yatırım yapanlar var forumda tanınan bilinen kişilerden biriyle anlaşırsınız. Para kalmasın sitede boşuna
bana yardimci ol boluselim pararyiKolay o kısımlar ben yaptım birçok kez yardımcı da olurum ama aranızda anlaşmanız lazım öncelikle
Yatirimi olan güvenilir birisini bulyok malesef boşa gitti
Bebim var yatırımda yemez adamlarYatirimi olan güvenilir birisini bul
Taktik varBebim var yatırımda yemez adamlar
Halledip geldin heralde hayırlı olsunJojo telefon falan istemiyor sadece kullanjcı adı istiyor
Yok koşturuyorumHalledip geldin heralde hayırlı olsun
Versin bebim kullanıcıyı taktik varsa kalmasın siteyeTaktik var![]()
Ne güveni dostum forum biliyor beni şükür durumum iyi zaten arkadaş için dedim 50 k temiz para ben 1 k yatırdım ama hareket olmadı yineAranizda güven nasıl olur bilmiyorum dost onu sahibi baksın