- 32,512
- 12,259
- 113
Sana nasıl bildirim geldi dostum bana teleden siz diye bir bildirim geldi sonrası tıkladım jojonun tele sayfasına attıDaha önce çekiliş çıkan oldu mu yatırımsız deneyen
Sana nasıl bildirim geldi dostum bana teleden siz diye bir bildirim geldi sonrası tıkladım jojonun tele sayfasına attıDaha önce çekiliş çıkan oldu mu yatırımsız deneyen
Bu şekilde bende aldım kendimin biraderin arkadaşların hesabına 8-10 kez. Ama artık yemiyorlar diye biliyorum. Holigan falan çok bakmıyorda jojo bakıyor.Birine çıkmıştı burdan yatırımı yoktu benim yatırım vardı telegram desteğe benim kullanıcı adını vermişti eklemislerdi
Ben aldım baya herkesede payını attım 😂 kim neden para için ailesine küfrettirir hiç anlamıyorumjojo çakalı yemezde hadi yedi diyelim 50 k yı alan yurur bidada bulamassın![]()
Hayret valla bı kaç ay oldu herhalde bizde jojoda direk kullanıcı adı verdik sadece bı kaç saat içinde eklenmistiBu şekilde bende aldım kendimin biraderin arkadaşların hesabına 8-10 kez. Ama artık yemiyorlar diye biliyorum. Holigan falan çok bakmıyorda jojo bakıyor.
Oo kral burda çok nenesini boyayıp kız diye satacak eleman😁Ben aldım baya herkesede payını attım 😂 kim neden para için ailesine küfrettirir hiç anlamıyorum
Abartmayın hocam o kadarda 😂 yarı yarıya iyidir. Ben kendi hesaplarımı yarı yarıya, arkadaşların hesaplarını 20-20 yapıp 10 hesap sahibine şeklinde yaptım. Kimsenin bir çabası yok sonuçta.Ben 5 e yapardım
Hemen atayım o dönemden birkaç görsel.Oo kral burda çok nenesini boyayıp kız diye satacak eleman😁
Pardon yanlış anladım galiba 😂 vardır doğrudurHemen atayım o dönemden birkaç görsel.
İlk başladığı dönemlerde yaptım ben. Sonra kazananları açıklamama kararı aldılar bıraktım.Hayret valla bı kaç ay oldu herhalde bizde jojoda direk kullanıcı adı verdik sadece bı kaç saat içinde eklenmisti
GelsinHemen atayım o dönemden birkaç görsel.
Kullanıcı adı vermeden önce telefon numarasını ve kullanıcı adını falan değiştirmesi lazım.valla benim ref yok daha önce hiç eklenmedi 50k lakin 19 pazar günü yatırımım var güvenip güvenmemek size kalmıs zaten ekleneceğide garanti değil jojonun yememe ihtimalide varmış
he o işleri hiç bilmiyorum artık yaptıracak varsa o biliyordur inşKullanıcı adı vermeden önce telefon numarasını ve kullanıcı adını falan değiştirmesi lazım.
cansınArkadaş biriyle anlasirsa ben yardımcı olurum yol yordam konusunda. Maksat para sitede kalmasın.