- 13,222
- 7,295
- 113
Gördüm girincede geç farkettim hesap kapanmıştı falan mk araya kaynadı zaten çok durmamistir heralde kapamislardirla o kadar etiket atıyoz birde
Gördüm girincede geç farkettim hesap kapanmıştı falan mk araya kaynadı zaten çok durmamistir heralde kapamislardirla o kadar etiket atıyoz birde
Abi dm bakarmisinNeyi lab
Uğur olsaydı Erol taş gülüşü yapardı bebenin farklı kanalları vardı Hacı adam tgden atmıyordu adamlar nereden biliyorsun diyordu bilmiyorum görmediniz mi hiç uğuruya benden hızlı kod atan göremezsin bu forumda ama çok yorucu kendim para kazanmayıp 1 hafta kod aldırdığım oldu ama çok yoruyor.
Bakıyım abisinin gülüAbi dm bakarmisin
İletişim iyiydi ayık adam abi nerden ne geleceğini kestiriyorUğur olsaydı Erol taş gülüşü yapardı bebenin farklı kanalları vardı Hacı adam tgden atmıyordu adamlar nereden biliyorsun diyordu bilmiyorum görmediniz mi hiç uğuru
başta ondan kod alıyordum ama benim çevrem geniş şuan öğleden gece 12ye kadar 80 üzerinde kod alırım istesem ama çok yoruyor insanıUğur olsaydı Erol taş gülüşü yapardı bebenin farklı kanalları vardı Hacı adam tgden atmıyordu adamlar nereden biliyorsun diyordu bilmiyorum görmediniz mi hiç uğuru
bir süre sonra sende neyin ne olduğuna ayıkıyorsun beİletişim iyiydi ayık adam abi nerden ne geleceğini kestiriyor
Biz mobilden Manuel takiliyoz kurmuşsun teşkilatı önüne tabi 😂başta ondan kod alıyordum ama benim çevrem geniş şuan öğleden gece 12ye kadar 80 üzerinde kod alırım istesem ama çok yoruyor insanı
aaa sen gördün geçen gün benim teşkilatııııBiz mobilden Manuel takiliyoz kurmuşsun teşkilatı önüne tabi 😂
Sabah ne oldu dinle sana dedimya su kod yerini ver diye neye promokod bölümüne geldim kimse kod paylaşmıyor la dedim size kod atayım mi neyse bir iki kod attım hepsi patlak sonra dedim bekleyin TG indirdim güzel kodlar atacağım bir topuk gidiş o gidiş daha girmedim 🤣🤣🤣bir süre sonra sende neyin ne olduğuna ayıkıyorsun beşuan kod kovalayan çok fazla o yüzden şuan kim kod atsa bile sıkıntı kod alanların bilgisayarda olması veya çok hızlı olması lazım
O ne la yarın yokcan ne zaman gidiyoz tomorrow land'e @Doga2516
beni severler orda seni bi ifşalıyayım oradaSabah ne oldu dinle sana dedimya su kod yerini ver diye neye promokod bölümüne geldim kimse kod paylaşmıyor la dedim size kod atayım mi neyse bir iki kod attım hepsi patlak sonra dedim bekleyin TG indirdim güzel kodlar atacağım bir topuk gidiş o gidiş daha girmedim 🤣🤣🤣
oooooooooooooooo angara bebesi sen nasıl bilmezsinnnO ne la yarın yok
Icligimi giyip geliyorum 😂can ne zaman gidiyoz tomorrow land'e @Doga2516
Ahahhahahahadam 10 dakika sonra geliyor ex yazıyor tabi ex amk paran bitmiş kodu girmeye çalışıyon![]()
Beceremedim olum amk tgden kopyalıyorum bütün hepsi geliyor . Ben atana kadar adamlar spini bitiriyor yok ağa dedim helal olsun bu işi yapana 😂😂beni severler orda seni bi ifşalıyayım orada![]()
He gördüm atiyimmi foto😂aaa sen gördün geçen gün benim teşkilatıııı![]()
O ne la ne bileyim ben z kuşağı ağzını 🤣🤣oooooooooooooooo angara bebesi sen nasıl bilmezsinnn