Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
ya benden hızlı kod atan göremezsin bu forumda ama çok yorucu kendim para kazanmayıp 1 hafta kod aldırdığım oldu ama çok yoruyor.
Uğur olsaydı Erol taş gülüşü yapardı bebenin farklı kanalları vardı Hacı adam tgden atmıyordu adamlar nereden biliyorsun diyordu bilmiyorum görmediniz mi hiç uğuru

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,222
7,295
113
Uğur olsaydı Erol taş gülüşü yapardı bebenin farklı kanalları vardı Hacı adam tgden atmıyordu adamlar nereden biliyorsun diyordu bilmiyorum görmediniz mi hiç uğuru
İletişim iyiydi ayık adam abi nerden ne geleceğini kestiriyor

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
başta ondan kod alıyordum ama benim çevrem geniş şuan öğleden gece 12ye kadar 80 üzerinde kod alırım istesem ama çok yoruyor insanı

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
bir süre sonra sende neyin ne olduğuna ayıkıyorsun be :D şuan kod kovalayan çok fazla o yüzden şuan kim kod atsa bile sıkıntı kod alanların bilgisayarda olması veya çok hızlı olması lazım
Sabah ne oldu dinle sana dedimya su kod yerini ver diye neye promokod bölümüne geldim kimse kod paylaşmıyor la dedim size kod atayım mi neyse bir iki kod attım hepsi patlak sonra dedim bekleyin TG indirdim güzel kodlar atacağım bir topuk gidiş o gidiş daha girmedim 🤣🤣🤣

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Sabah ne oldu dinle sana dedimya su kod yerini ver diye neye promokod bölümüne geldim kimse kod paylaşmıyor la dedim size kod atayım mi neyse bir iki kod attım hepsi patlak sonra dedim bekleyin TG indirdim güzel kodlar atacağım bir topuk gidiş o gidiş daha girmedim 🤣🤣🤣
beni severler orda seni bi ifşalıyayım orada :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...