Allah insanla karşılaştırmasın aminNe diyim abi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙃
Allah insanla karşılaştırmasın aminNe diyim abi Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙃
niye öyle diyorsun kankineee hiç yakıştıramadım sanaParalar yetmedi şimdide mumları biryerlerimize sokturacan şimdi gelir sus beni teşfik etme gece 12 de sigara aldım 2 dal kaldı yine beni kanser ettiniz PC çiyan 🤣🤣
Dayi rakamlar biyere kadar can.sikar,gerçekten insan yoruluyor birilerine laf anlatmaktan yaptığı şeyin karşılığının yara olarak dönmesinden bi dışarı cikam dedim timsahlar sardı etrafımı eve zor attım kendimi vala😁Halloldu halloldu az önce geldi olmayan paraları tek tek götüme soktu gitti doğa reis
görüşürüz abi kendine iyi bak <3Agalar bana yol göründü ağırdan keendinize iyi bakın seviliyorsunuz Allah'a emanet olun
Abi inan sana eşlik ediyorum bende bittim seni yolcu edelim gidelim dedik , ayıp olmasın diye sorsan şimdi F4 atacam telefona 😄😄Agalar bana yol göründü ağırdan keendinize iyi bakın seviliyorsunuz Allah'a emanet olun
Eyvallah kardeşim yatın bir an önce gece uzun olacak by byAbi inan sana eşlik ediyorum bende bittim seni yolcu edelim gidelim dedik , ayıp olmasın diye sorsan şimdi F4 atacam telefona 😄😄
Sende rahatsizsin he biraz 😂off muro gelse de şurayı şenlendirse
Bekle şimdi muroyu gönderip sana küfür ettirecem kaşındın 🤣🤣 wpden murom bu sana ne diyor gerekeni yap diyecem 😂😂🤪off muro gelse de şurayı şenlendirse
elim ayağım titriyor çevirmeyince çevirmem lazımSende rahatsizsin he biraz 😂
valla bana farketmezBekle şimdi muroyu gönderip sana küfür ettirecem kaşındın 🤣🤣 wpden murom bu sana ne diyor gerekeni yap diyecem 😂😂🤪
Abi yolun açık olsun sen hakkını helal et Allah'a emanet ol kusrumuz olduysa affet 🙏❤Eyvallah kardeşim yatın bir an önce gece uzun olacak by by
Kod konusunda yeller esiyor herkez kafa çekmeye gitti bugün 😁@Doga2516 gel kod bakak bizde ahahahahaahaha bu saatte![]()
Kodu Mikail diye biri koşturuyordu çocuğu küstürmüşler sabah bana dm attı tek tek mesajları siliyorum beni banladilar ben insanlık yaptim yazdı gittiKod konusunda yeller esiyor herkez kafa çekmeye gitti bugün 😁
doga atıyor bi kod artık oda kafası eserseKodu Mikail diye biri koşturuyordu çocuğu küstürmüşler sabah bana dm attı tek tek mesajları siliyorum beni banladilar ben insanlık yaptim yazdı gitti
Oluyo bazen öyle şeyler adamdan link istiyorlar paylasiyor herkez alıntı yapiyo silmiyor arka planda tabi şikayet etmek için bekleyenler var biliyoruz 😁Kodu Mikail diye biri koşturuyordu çocuğu küstürmüşler sabah bana dm attı tek tek mesajları siliyorum beni banladilar ben insanlık yaptim yazdı gitti