Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
6,682
113
Paralar yetmedi şimdide mumları biryerlerimize sokturacan şimdi gelir sus beni teşfik etme gece 12 de sigara aldım 2 dal kaldı yine beni kanser ettiniz PC çiyan 🤣🤣

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Agalar bana yol göründü ağırdan keendinize iyi bakın seviliyorsunuz Allah'a emanet olun

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,483
10,005
113
Paralar yetmedi şimdide mumları biryerlerimize sokturacan şimdi gelir sus beni teşfik etme gece 12 de sigara aldım 2 dal kaldı yine beni kanser ettiniz PC çiyan 🤣🤣
niye öyle diyorsun kankineee hiç yakıştıramadım sana

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,364
7,382
113
Halloldu halloldu az önce geldi olmayan paraları tek tek götüme soktu gitti doğa reis
Dayi rakamlar biyere kadar can.sikar,gerçekten insan yoruluyor birilerine laf anlatmaktan yaptığı şeyin karşılığının yara olarak dönmesinden bi dışarı cikam dedim timsahlar sardı etrafımı eve zor attım kendimi vala😁

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,364
7,382
113
Kodu Mikail diye biri koşturuyordu çocuğu küstürmüşler sabah bana dm attı tek tek mesajları siliyorum beni banladilar ben insanlık yaptim yazdı gitti
Oluyo bazen öyle şeyler adamdan link istiyorlar paylasiyor herkez alıntı yapiyo silmiyor arka planda tabi şikayet etmek için bekleyenler var biliyoruz 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...