Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Haylan06 | Kasa 500 Hedef ~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
doga atıyor bi kod artık oda kafası eserse :D beni de küstürdüler :D
Bu forumda kodda bir ugurr vardı onu sildiler haritadan kimseye yaranamazsın Ağa çocuk yüz kod atar yüzüde dolu çıkardı TG kanalından emoji atıyorlarya o kod gelsin mi diyince , 30 tane beğeni alırdı kod sayfasından onun için keyfinize bakın

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
Bu forumda kodda bir ugurr vardı onu sildiler haritadan kimseye yaranamazsın Ağa çocuk yüz kod atar yüzüde dolu çıkardı TG kanalından emoji atıyorlarya o kod gelsin mi diyince , 30 tane beğeni alırdı kod sayfasından onun için keyfinize bakın
bende ondan kod alıyordum foruma ilk girdiğimde

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,222
7,295
113
Bu forumda kodda bir ugurr vardı onu sildiler haritadan kimseye yaranamazsın Ağa çocuk yüz kod atar yüzüde dolu çıkardı TG kanalından emoji atıyorlarya o kod gelsin mi diyince 30 tane beğeni alırdı kod sayfasından onun için keyfinize bakın
Herkez kıymet bilmez dediğin gibi

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,222
7,295
113
Çocuk günde hiç kazandırmasa en kötü insanların cebine 500 koyduruyordu ki bu en saf olanlar uyanıklar her gün 2-3 koyup gidiyordu işin tam Nirvanasıydı
Kod işi takip edip kendine almak mesele değilde insanlar alsin diye uğraşmak ayrı bi uğraş gerçekten

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Bir gün girmesin heryerde Uğur neredesin yazıyorlardı şimdi ben hariç kimse Uğur demiyor işte ama ben yine her fırsatta sağolsun adamdı diyorum sonra bir ara gulboz bir ay takıldı oda iyiydi sonrası sizler aldınız elinize işte

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Kod atan insan forumun en emekçi kişisi maaş bağlanması lazım hakkı herkesten çok

haylan06

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,348
6,627
113
Bir gün girmesin heryerde Uğur neredesin yazıyorlardı şimdi ben hariç kimse Uğur demiyor işte ama ben yine her fırsatta sağolsun adamdı diyorum sonra bir ara gulboz bir ay takıldı oda iyiydi sonrası sizler aldınız elinize işte
Haa hahahah😂😂😂 ne hissettiğine bağlı

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,426
9,976
113
ya benden hızlı kod atan göremezsin bu forumda ama çok yorucu kendim para kazanmayıp 1 hafta kod aldırdığım oldu ama çok yoruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...