- 11,426
- 9,976
- 113
yok be can şaka yapıyorumÖyle huylarım yoktur can lütfen 🙃
yok be can şaka yapıyorumÖyle huylarım yoktur can lütfen 🙃
yarın ben gidip ifşa edicem seni oradaHemen kuytudan kaydım 🤣
Beni kurşuna dizerler orada kimse yazmasada zulada bekleyen 100 kişi var her dakika 😂yarın ben gidip ifşa edicem seni oradaetiketleyip dün kod atacaktı atmadı kaçtı dicem
muroyla takılmaya gitmiş dicem sizi satıp
![]()
Su piabella sms kodu gelmiyo dedim salliyim bi kuponyok be can şaka yapıyorumbiliyorum seni
![]()
şöyle bir hatun buldukda biz mi evlenmedik be https://www.youtube.com/shorts/TnSivStdYD0Su piabella sms kodu gelmiyo dedim salliyim bi kupon
Arka planda takip eden çok kişi var gerçekten bakma herkez yarum yazmıyor 😂Beni kurşuna dizerler orada kimse yazmasada zulada bekleyen 100 kişi var her dakika 😂
Doğa şu başkana mesaj atta yeni üye ibaresini kaldırt Allah aşkınaSu piabella sms kodu gelmiyo dedim salliyim bi kupon
o öyle şeylere girmez takılıp kaçarDoğa şu başkana mesaj atta yeni üye ibaresini kaldırt Allah aşkına
Sende kaldırtmişsin bakıyorumda oooooo hayırlı olsun hemide mor ama turuncu olamamışsın 🤣o öyle şeylere girmez takılıp kaçar![]()
27 saniyedeki elinde balon olan dayıya selam 😂şöyle bir hatun buldukda biz mi evlenmedik be https://www.youtube.com/shorts/TnSivStdYD0
biz standart dışıyızSende kaldırtmişsin bakıyorumda oooooo hayırlı olsun hemide mor ama turuncu olamamışsın 🤣
ahahaahahahahahahahahahaha dur tekrar bakıcam27 saniyedeki elinde balon olan dayıya selam 😂
Turuncu olman için ömrünü vermen lazım reis 😂😂biz standart dışıyızbaşkana rica ettim hangi renk yaparsan yap dedim o da mor yaptım o zaman dedi
![]()
Kalabalık gözüksün broveler 😂😁Doğa şu başkana mesaj atta yeni üye ibaresini kaldırt Allah aşkına
git kod at la adamlara söz vermişsin o kadarTuruncu olman için ömrünü vermen lazım reis 😂😂
Bu işin sonu kötüye gidecek ya Muro beni kesecek ya ben onu kesecem 🤣git kod at la adamlara söz vermişsin o kadarmuro kod bekliyormuş ahahhahahahahahha
Kaburga röntgeni gibi duruyor la aga 😂Ekli dosyayı görüntüle 827304
zürafa tutan dayı ahahahahahaha