- 11,426
- 9,976
- 113
at da dm atsınlar bu ibne viski içiyor para vardır diyeHe gördüm atiyimmi foto😂
at da dm atsınlar bu ibne viski içiyor para vardır diyeHe gördüm atiyimmi foto😂
O ne la ne bileyim ben z kuşağı ağzını 🤣🤣
Adam free takiliyo dayi partiler clup ler 😂O ne la ne bileyim ben z kuşağı ağzını 🤣🤣
deniz kenarı oluyor genelde denize giriyorsun çadır kuruyorsun falanbu kanka yılda 1 kez oluyor her yıl farklı ülkede avrupa ülkelerinde ailesiyle çocuğuyla gidiyorlar eğlenmeye yurt dışında hollanda belçika falan
piijamanı giydiysen tek eksik olan şeyyyyyyyy hmmmmmmmmm "PARA" buraya gitmek için en az 30-40k lazım belki 50 2kişiAdam free takiliyo dayi partiler clup ler 😂
Egt çizgileri kısıp 3 kuruştan jacpot kovaliyoduk kan doğradilar ekmeğimize yoksa o iş tamamdı 😂piijamanı giydiysen tek eksik olan şeyyyyyyyy hmmmmmmmmm "PARA" buraya gitmek için en az 30-40k lazım belki 50 2kişibu yaz kaçırdık galiba
en sevdiğim budur keşke burda olsaydım sende bu sanatçının az şarkısın dinlememişsindirBizde parklarda çalıların gölgesinde yasam mücadelesi veriyoz mk 😂😂
Egt çizgileri kısıp 3 kuruştan jacpot kovaliyoduk kan doğradilar ekmeğimize yoksa o iş tamamdı 😂
doğramasalardı buradaydık cannen sevdiğim budur keşke burda olsaydım sende bu sanatçının az şarkısın dinlememişsindir
Yok bunun yerine megashowa giderim açarım rakımı kaynatır keyfime bakarım bana yaramaz 🤣🤣bu kanka yılda 1 kez oluyor her yıl farklı ülkede avrupa ülkelerinde ailesiyle çocuğuyla gidiyorlar eğlenmeye yurt dışında hollanda belçika falan
senin ruhun ölmüş a* muroya selamlar katili o galiba hahahahahhahhhahahaahahahYok bunun yerine megashowa giderim açarım rakımı kaynatır keyfime bakarım bana yaramaz 🤣🤣
15 yaşımda salladığım jetonlar gidiklamaya başladı 😁doğramasalardı buradaydık cann
Muro gel Muro gelsenin ruhun ölmüş a* muroya selamlar katili o galiba hahahahahhahhhahahaahahah
dogi yarın seni ifşa eder
Çok profesyonel 😂
ahhh ahhhhh 1milyonu vurduğum zamana dönsem koyarım altın dolar faizine günümü gün ederim a*15 yaşımda salladığım jetonlar gidiklamaya başladı 😁
Öyle huylarım yoktur can lütfen 🙃dogi yarın seni ifşa ederahahhaahhaahhaahhaaa
Hemen kuytudan kaydım 🤣Çok profesyonel 😂
Hep sonradan gelir aklım başıma hep sonradan 😁ahhh ahhhhh 1milyonu vurduğum zamana dönsem koyarım altın dolar faizine günümü gün ederim a*