Aleyküm selamSelamun aleykum
Rahatsız misin sen birader, adam kendi açıklama yaptı. Sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum laf sokma hakkını kendinde nerden buldunsen sanırım kullandığın avatar şekline büründür birader filmlerde olur o be![]()
Burdayiz@yummy00 burdaysa o yapsın
laf sokma derdinde değilim ama herkesin adama yüklenmesine ayar oldum, bu adam dünden beri 30 40 k para dağıttı hala birşeyler yapma derdinde ama insanların nankör davranması ( sana özel değil ) irilti ertti. ayrıca tavrın hiç hoş değil. avukat falan bıurası forum ve herkes yazılan herşeye yprum yapabilir. diyeceğin özel ise kimse yorum yapmasın istiyorsan dm denilen birşey var dm atabilirsin . bilmem detaylı anlatabildim mi?Rahatsız misin sen birader, adam kendi açıklama yaptı. Sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum laf sokma hakkını kendinde nerden buldun
Yok anlatamadin birader. Konuyu burada kapatıyorum. İyi geceler sanalaf sokma derdinde değilim ama herkesin adama yüklenmesine ayar oldum, bu adam dünden beri 30 40 k para dağıttı hala birşeyler yapma derdinde ama insanların nankör davranması ( sana özel değil ) irilti ertti. ayrıca tavrın hiç hoş değil. avukat falan bıurası forum ve herkes yazılan herşeye yprum yapabilir. diyeceğin özel ise kimse yorum yapmasın istiyorsan dm denilen birşey var dm atabilirsin . bilmem detaylı anlatabildim mi?
Salla bosverlaf sokma derdinde değilim ama herkesin adama yüklenmesine ayar oldum, bu adam dünden beri 30 40 k para dağıttı hala birşeyler yapma derdinde ama insanların nankör davranması ( sana özel değil ) irilti ertti. ayrıca tavrın hiç hoş değil. avukat falan bıurası forum ve herkes yazılan herşeye yprum yapabilir. diyeceğin özel ise kimse yorum yapmasın istiyorsan dm denilen birşey var dm atabilirsin . bilmem detaylı anlatabildim mi?
Ooo askım demek sen roll yapcan vay vay yakışır QaRDaŞıMa 2011 yoo yeeBankadan paycoya geçsin siteye atıp başlıyorum arkadaşlar yeni konu açarım
eyvallah birader sana da iyi geceler. maksadım kalbini kırmakda değil. yorumları okuyunca sana denk geldi kusura bakma.Yok anlatamadin birader. Konuyu burada kapatıyorum. İyi geceler sana
Al işte yeni avukat sen misin birader hayırdırSalla bosver
Estağfurullah sorun kalmamıştır benim için. Sende kusura bakmaeyvallah birader sana da iyi geceler. maksadım kalbini kırmakda değil. yorumları okuyunca sana denk geldi kusura bakma.
Oglummmm benle değil @ngu ile konuş aşkımlı o seviyor 🤣🤣Ooo askım demek sen roll yapcan vay vay yakışır QaRDaŞıMa 2011 yoo yee
Sen de salla bosver kardesm kavga etmeyinAl işte yeni avukat sen misin birader hayırdır
İyi uykular o zaman bro 😁Uyudum bile geçti artık
Yerini dolduralım hemen 😃İyi uykular o zaman bro 😁