- 5,209
- 2,533
- 113
Kolay gelsin cümleten geceniz güzel olsun
hasdi başlayalımİyi uykular o zaman bro 😁
Dün poker konusunda belki 30 40 k dağıttım bu nekiHala adama laf etmeyin la napsa yaranamaz çekiliş için shellaca atmis 3k bide burda roll yaptiriyo
Kazancın bol olsun reis umarım dagitimlarinin devamı nasip olurDün poker konusunda belki 30 40 k dağıttım bu neki
Bana yaptırmayacan demiDün poker konusunda belki 30 40 k dağıttım bu neki
Hayır yazmıştım listeyiBana yaptırmayacan demi
Yuhhj bn burda 250 lira için herşeyi yaapbilirim suanDün poker konusunda belki 30 40 k dağıttım bu neki
Liste nerde göremedim yoksak yatak 😁Hayır yazmıştım listeyi
Benimle kişisel bir problemin varmi dost son 1 yıldır 1 kez alintima dönmedin 🤠Hayır yazmıştım listeyi
Kanka kaçıncı oldun holiden inanmazsin 101. OldumDün poker konusunda belki 30 40 k dağıttım bu neki
Bunu ben atmiycam ben foruma attım parayı forum gondericek sabah atmistim ben ödülü moda@Hayat1kumar | 12 Kişiye 250₺ PAPARA" çekilişine ait sonuçları aşağıda görebilirsiniz
KAZANANLAR AMME HIZMETI
@sinansrml63
@Yapabilirim
@Katyusha53
@narizcorva
@zafer685
@mertpltt
@nazmi11
@Vanolas
@Ozan670
@wasil
@sezad4
@bedof34
Haberim var dost belki benim gibi ihtiyacı olan varsa umut ile yatsın kesene bereketBunu ben atmiycam ben foruma attım parayı forum gondericek sabah atmistim ben ödülü moda
En son bana yol verdin kardeş ben sana ne yazayım 😁 çok tuhafsiniz siz.Benimle kişisel bir problemin varmi dost son 1 yıldır 1 kez alintima dönmedin 🤠
Holi 39 Artemis 6Kanka kaçıncı oldun holiden inanmazsin 101. Oldum
Buna gerek yoktuki dostum paparalar konuda yazılı bildirim gider heralde@Hayat1kumar | 12 Kişiye 250₺ PAPARA" çekilişine ait sonuçları aşağıda görebilirsiniz
KAZANANLAR AMME HIZMETI
@sinansrml63
@Yapabilirim
@Katyusha53
@narizcorva
@zafer685
@mertpltt
@nazmi11
@Vanolas
@Ozan670
@wasil
@sezad4
@bedof34
İnan sen söyleyince hatırlayamadım ama sana yanlışım yoktur eminim bunaEn son bana yol verdin kardeş ben sana ne yazayım 😁 çok tuhafsiniz siz.
OlsunBuna gerek yoktuki dostum paparalar konuda yazılı bildirim gider heralde![]()