- 4,138
- 966
- 113
Dost kuruduk@yummy00 burdaysa o yapsın
Dost kuruduk@yummy00 burdaysa o yapsın
Yummyde yok o gelene kadar sen yap makina vardı uyumuş yasin vardı oda yok sen vardın listede sen yap yeni dmden IBAN isim soy isim yazBu deli uyumuştur bile 😅🤣
1 gitti 2 the machina 3 yummy 4 te gündüz söylenmiştiDost sıralamayı versen ona göre hareket ederdik
AtiyorumYummyde yok o gelene kadar sen yap makina vardı uyumuş yasin vardı oda yok sen vardın listede sen yap yeni dmden IBAN isim soy isim yaz
Eyvallah dost1 gitti 2 the machina 3 yummy 4 te gündüz söylenmişti
Kardeş 4ten fazla rollcu olucak ben 500u geri almiycam 2 kişiye 250 ödül pay edicemValla yaptığınız iş değil 15 saatlik konu gece yarısı olmuş en azından direk 4 kişi belirleseydin de herkes ona göre hareket etseydi daha iyi olurdu
Izle ve gör roll öğren2 adım başarılı olduk 3 patladık2 adımlı bu
Kesene bereket kardeş bişey demedik. Hayırlı geceler sizeKardeş 4ten fazla rollcu olucak ben 500u geri almiycam 2 kişiye 250 ödül pay edicem
adam bir şekilde iyilik yapmaya çalışıyor verdiği para ile laf yiyor bende bunu anlamıyorum kimse kimseye burda bekleyin demiyor.Valla yaptığınız iş değil 15 saatlik konu gece yarısı olmuş en azından direk 4 kişi belirleseydin de herkes ona göre hareket etseydi daha iyi olurdu
haha hadi bakalım bol şansIzle ve gör roll öğren
Avukatlığını başka yerde yap bir daha beni alıntılama,adam bir şekilde iyilik yapmaya çalışıyor verdiği para ile laf yiyor bende bunu anlamıyorum kimse kimseye burda bekleyin demiyor.
sen sanırım kullandığın avatar şekline büründür birader filmlerde olur o beAvukatlığını başka yerde yap bir daha beni alıntılama,
Uyudum bile geçti artıkUyuma la varsın sen