- 21,198
- 13,827
- 113
Tebrikler dostum hiç anlamam pokerdenHoli 39 Artemis 6
Tebrikler dostum hiç anlamam pokerdenHoli 39 Artemis 6
Bize çıksa şaşırırdım@Hayat1kumar | 12 Kişiye 250₺ PAPARA" çekilişine ait sonuçları aşağıda görebilirsiniz
KAZANANLAR AMME HIZMETI
@sinansrml63
@Yapabilirim
@Katyusha53
@narizcorva
@zafer685
@mertpltt
@nazmi11
@Vanolas
@Ozan670
@wasil
@sezad4
@bedof34
Sağlık olsun dostBize çıksa şaşırırdım
Aynen kardeşim sağlık gerisi yalanSağlık olsun dost
Sağlık dan sonra para lazım dost işsizim 4 aydır yetmeyince telefon alıp sattım faturaları ödemek için bekar olsam koymaz ama 4k tel ödemesi yapmam lazım yoksa icraya düşecekAynen kardeşim sağlık gerisi yalan
Vay bee helal olsun holi geçen hafta girdim akrabalar geldi diye 100k çöp oldu oynayamadımHoli 39 Artemis 6
Allah yardımcın olsun kardeşim parasizlik zor bilirimSağlık dan sonra para lazım dost işsizim 4 aydır yetmeyince telefon alıp sattım faturaları ödemek için bekar olsam koymaz ama 4k tel ödemesi yapmam lazım yoksa icraya düşecek
Yok ben hep ilk 10daydimVay bee helal olsun holi geçen hafta girdim akrabalar geldi diye 100k çöp oldu oynayamadım
Artemisbette ilk 6 olduysan helal valla bütün masalar yardımlaşıyordu
yoksa o 2k'dan 300k yapan sen miydin![]()
Amin zor dostum 3 kuruş işsizlik maaşı ev kirası elektrik su ödüyor ek iş de bulamıyorum bugün 50 simit aldım zorla sattımAllah yardımcın olsun kardeşim parasizlik zor bilirim
cidid misin sen ya allah yardımcın olsun biraderAmin zor dostum 3 kuruş işsizlik maaşı ev kirası elektrik su ödüyor ek iş de bulamıyorum bugün 50 simit aldım zorla sattım
Evet dost 8 yaşında kızım var okula giden bugün harçlık veremedim elime baktı 🤐cidid misin sen ya allah yardımcın olsun birader
ben varım yak ışığı haydi@TheMachine @yasyn55 burda olan varmı başkasını secicem bak 1 kişi kaldi
Kardeşim şu iş yok muhabbetine pek inanmıyorum ya nerede oturuyorsun git bi fabrikaya hemen işe alırlar parasızlıktan iyidirAmin zor dostum 3 kuruş işsizlik maaşı ev kirası elektrik su ödüyor ek iş de bulamıyorum bugün 50 simit aldım zorla sattım
Saha kenarında ısınıyorum bkalım@TheMachine @yasyn55 burda olan varmı başkasını secicem bak 1 kişi kaldi